Elele Merhaba arkadaşlar bir yerde görmüştüm sanırım instagramda ebebek kendi markası emzikler avent muadili diye böyle kullanan var mı merak ettim malum arada fiyat olarak uçurum var
Eminerd Elele aynen e bebek emzikleri avente muadil birde tommee tippee emzikleri de çoook benziyor ☺️
_YanakReisinAnnesii Elele 3 gün sonunda tuttu benim ki onu şükür 😂 1 ay da tam 8 avent emzik yırttı 😬 sonra bunu görünce aldım tam uykusu geldiği vakitte verince emmeye başladı birkaç aya da bıraktırmayı düşünüyorum zaten
Elele Beraninannesii ben de şu ebebeğin emziği deniyim uygundu bayağı inşallah tutar yoksa mecburen avent e devam
Elele mombunny 6,5 aylık pek aşık da diyemem de sadece uykusu gelince emziksiz uyumuyor normalde pek tutmaz ağzında
Elele mombunny 6 Aydan sonra değiştirmek gerek diye baktım aventler uçmuş denemeye değer diyorum da umarım pişman etmez 😊
Elele _YanakReisinAnnesii ay inşallah benim kızım da tutar Avent gerçekten artık çok uçuk fiyat bir de yırtmasını düşünemiyorum en iyisi alıştırmak ucuz olana dişi çıkınca kesin kızım da yırtar 😄
_YanakReisinAnnesii Elele oyuna ceviriyorlar malesef , benim bebeğim tam 16 diş çıkardı ama hiç yapmazdı son 1 ay da bir keşfetti onu emzik dayandiramadik valla 😂
Elele _YanakReisinAnnesii ay bi de avent olunca daha kötü ucuzu bari alırsın sorun olmaz o kadar 😂 benim kızda da var potansiyel şimdiden çiğniyo çekiştiriyo😊
Elele _YanakReisinAnnesii ebebekte emziklerde indirim var ebebeğin emzikleri 37,90 a düşmüş yedeklemek istersiniz belki😊
adakus48 Elele avent emziklerin yapısı gibi e bebekte baby plus marka emzikler var çok uyguna. Ama yerini tutmuyor açıkçası. Kızım bi ara emzikleri yırtıyo haftada iki üç emzik alıyoruz diye onları kullanmıştım ama sonra tekrar avente döndüm