Busbus03 Ek gıdaya 6 aydan itibaren 3 öğün mü veriyorsunuz bizim doktor sabah öğle akşam ikindi olarak yazmış
pogacayanakk Busbus03 bir ay kadar tek öğün veriliyor tadım olarak. ardından kahvaltı çorba ve bazen de ara öğün verdim ben
Kubraaa89 Busbus03 6. Ayda tadımlarlaa başlıyosun. Bi çay kaşığı mesela sonra yemek kaşığı sonra minik kaseler. 3 gün kuralıyla git. Bi sebzeyi 3 gün boyunca yedir alerjisi varmı yok mu öğren. Böyle böyle porsiyonlarıda büyüyecek
Busbus03 pogacayanakk Kaç aylık öyle yapmaya başladınız peki bizimkide kahvaltı yazmış Yumurta Labne tam tahıllı ekmek falan öğlen sebze çorba ikindi yoğurt Akşam muhallebi yazmış bir de ara öğün meyve 6.ay itibariyle böyle ama 5. Aylığız meyveyle başlattı doktorumuz
Busbus03 bebitonunannesi_ Kaç aylık öyle yapmaya başladınız peki bizimkide kahvaltı yazmış Yumurta Labne tam tahıllı ekmek falan öğlen sebze çorba ikindi yoğurt Akşam muhallebi yazmış bir de ara öğün meyve 6.ay itibariyle böyle 5 aylığız şuan meyveyle başlattı doktorumuz
pogacayanakk Busbus03 5,5 aylıkken başladık. Bence farklı bir doktordan da bilgi alın, çünkü doktorların çoğu sebze ile başlatıyor meyve ile başladığı takdirde sebze reddi oluyor ve öğün sayısı çok fazla yeni başlayan bir bebek için
bebitonunannesi_ Busbus03 6 aylık şu an 6 aylık olduğu gibi basladim buna.5 aylıkken bazen yoğurt filan tattiriyordum.4 öğün fazla gelmezmi ?
Busbus03 pogacayanakk yok doktorumdan çok memnunum doğdu doğalı aynı doktor teee zamanında benle kardeşime bakan doktor 🙃 bizimki hiç reddetmez valla maşallah her şeyi iştahla yiyor 😂
Mervemurat94 Evet çok fazla gıbı bız 5.5 aylıkken başladık tadımlara su an 6.5 aylık olduk ıkı öğün berıyorum yavaş yavaş arttırarak devam edıyoeuz zaten tadım o kadar çabuk bıtmıyo