Busegu1l Sürekli ağızını karbonatlı suyla mikostatin ve candıpak spreyle temizlememe rağmen geçmiyor geçiyor gibi olup tekrarlanıyor ve damağada yayılmış sizce bunun için ne yapmam gerekli..
Bebegimm1 Busegu1l ben pamukcuk olmasın diye su veriyordum birde emiyorsa sizinde gögsunuzu temizlemeniz gerekli bıberon emziklerini kaynatmanız lazm sık sık
zeynep51 Busegu1l ben ağzını sadece mikostatin ile temizledim göğsüme de trosdy diye krem sürdüm hemen geçti. Benim doktorum karbonatı önermedi
Merhaba05 Busegu1l bi çözüm bulabildiniz mi bende de durum aynı. Tam geçiyo gibi oluyo tekrarlıyo her hafta ilaç tazeliyorum🤦🏻♀️
Emine44 Merhaba05 internette de araştırın bana hiç gecmeyince eczacim söyledi aldım sürdüm iki üç güne birşeyi kalmamıştı o zaman 3- 4 aylık falandı şimdi iki yaşında
Emine44 Busegu1l aktardan kara dut pekmezi al az sür birşeyi kalmaz iki üç güne geçer tekrarlamaz bile.
Ysmndnz_ Busegu1l ben her mamadan sonra ağız mendilini ıslatıp ağzının içini bir güzel siliyorum dilini damağı
birmelekannesi0 Busegu1l fungastatin kullanın birde bizde azaldı hatta bitti gibi birşey daha kullanıyorum ben 10 gün kullanılıyormuş inşallah tamamen biter