Uygurelif kusura bakmayın 2 çocuklu olunca anca bu saatlerde fırsat bulabiliyorum . Bu sabah aç karnına yarım ölçek vererek denedim . Verdikten sonra kahvaltı hazrlamaya gittim kızım mutfağa geldi anne mama dedi açıktın mı dedim mama dedi . Sofrayı kurdum genelde tv karşısında kahvaltı yaptırırdım bugün tv açmadım sandalyesine koydum yanıma aldım ve yedirdim rahatlıkla zorluk çıkarmadan yedi . Öğlen büskivili pasta yapmıştım kendim için tepside önüme alıp yerken oda yanıma geldi anne mama dedi ağzını açtı onu da bi güzel yedi . Akşam yeşil mercimek çorbası vardı normalde kolay kolay yemez yediğini bilmem çünkü pütürlü ve geri tükürdüğünü çok kez gördüm . Bugün ekmek doğrayıp o çorbayıda yedirdim kardeşinin eline havuç vermiştim (oğlum 5 aylık ) kardeşinin elinden alıp onuda bi güzel yedi . Biz yemek yerken o çizgi film izliyordu . Tavuk vardı yemekte . Genel de tavuk yerdi ama çiğneyip yumuşacık yapıp geri tükürürdü yutamazdı. Bugün onuda yedi ve yuttu geri çıkarmadı . Ben bugün faydasını gördüm yarın sabah gene aç karnına vericem ilacı . (yumurta pişirmesi yemez asla ya 1 ya 3 lokma sonra tükürür ) yarın sabah kahvaltıda onu yediricem acıktığı için bakalım onuda sorunsuz yicek mi ! Ki eyer yerse net bi şekilde diyebilirim işe gerçekten yarıyo . Yarın tekrar yorumlarım size . İçinde bir çok vitamin ler de var a b c d çinko kalsiyum vs çeşitli bi bitkisel karışım