Cly01 Kızlar 1 yaşında bebeğim eline elma salatalık veriyorum çok guzel çiğniyor fakat bir süre sonra ağzından çıkartıyor heryer elma oluyor.minik.minik.neden yutmuyor acaba zamanla düzelir mi
Deletedmom_58 Cly01 Benim kızım da aynı canım. Yemeyi öğreniyorlar bu şekilde. Çiğnemeyi yutmayı ve ne kadar miktarda ağızlarına alabileceğini öğreniyorlar.
sdeniz1 Cly01 benim bebeğim de 14 aylık aynı sizin bebeginiz gibi yapiyor. Bende korkuyordum. Ama normalmis.
Aslan34 Cly01 düzelir bizde aynıydık kızım salatalığı çok seviyordu yiyordu bide bakıyorum minik minik suyu çekilmiş salatalıklar mama sandalyesinin önüne çıkarmış şimdi 21 aylık löp löp yer 😂
Pamuk_sekermm06 Cly01 karşısında 1 yaşında bı bebek olduğunun farkinda sanırım anneniz😊tukurebilir kusabilir çocuk onlar yaa niye rezil olasınız.hem başka yerde daha dikkatli olursunuz.birakin çocuklarımız evlerinde bari özgür olsunlar❤️😉
Deletedmom_58 Cly01 bebek bu Allah aşkına ne rezil etmesi. Böyle böyle öğreniyorlar. Anneniz biraz anlayışlı olsun bi zahmet
Deletedmom_58 Cly01 yo yo stres yapma . Açıklama yapmaya çalıştıkça beğenmezler bizi en iyisi tamam diyip bildiğini okumak . Bi süre sonra sıkılırlar 😆