123321123 İnstagramda sürekli karşıma cıkıyor emzirme danışmanı hemşiler emzirme koçları gerçekten işe yarıyor mu?Bebeğim 40 günlük sütüm tam olarak yetmiyor hem meme hem mama şeklinde ilerliyoruz.Danışmanlardan fayda gören varsa lütfen gönderiye yorum yaparsa sevinirim 🙏🏼
GokSuM 123321123 illaki özel emzirme danışmanıyla çalışmanıza gerek yok aile hekimliğinize bağlı ebeler de çok yardımcı oluyor. Yine devlet hastanelerine başvurduğunuzda da yardımcı oluyorlar. Benim bebeğim doğru emmiyordu hep yara oluyordu ben öyle danışmanlık aldım her şeyin üstünden tek tek geçtik kadın da sağolsun vakti vardı. İşime yaramıştı yani. Zaten en başta sen bebeğine yetersin psikolojisini çok iyi benimsetiyorlar o bile arttırıyor sütü bence ☺️
Ezgiyln 123321123 benim az geliyordu ce ucu yok diye silikonla emziriyordum. Bir günde çözdük durumu silikonu bile bıraktık bence mutlaka şans verin
Serapthewhite 123321123 ben bebeğim yaklaşık 2 aylıkken almıştım sütüm çok azdı ve mama veriyorduk mama miktarı da giderek artıyordu. Çok faydası olduğunu düşünüyorum doğru emzirme sağım konularında. Sütüm de miktar olarak arttı belki danışmanlık almasaydım bebek doymuyor diye sürekli mama vermekten sütüm tamamen kesilecekti. Ama şuan çok şükür hiç mama vermeden de doyuyor.
Missdraje 123321123 aslinda bizim belediye ucretsz emzirme danismani yolluyor. Bi randevu olusturayim ben. Deneyimleyip buraya yazarim size de fikir olur
Mlk22 Benim de bir memeyi emerken birini reddediyordu mastit olmuştum o yüzden az geliyordu bu nedenle emiyordu 1 aylıkken danışmanlık almıştım ve çözülmüştü.. 👌
123321123 Mlk22 isim verebilir misiniz birde nasıl yöntem sunuyor sizlerin deneyip yapamadıgı onunla çözülen nette bakıyorum 30 cc sütü cıkan anneler danışmanlık sonunda 120 cc lere ulaşmışlar böyle postlar paylaşmışlar anlamıyorum gercek mi abartı mı bilemedim
Ezgiyln 123321123 ben Antep’te yaşıyorum kendisi zaten doğum koçuydu evime gelip verdi. Tamamen doğru emzirme pozisyonu. Bol su , tatlı , et haşlama olarak suyundan çorba ve ger fırsatta uyku ile benim sütüm çoğaldı , ki ilk 3 gün yoktu bile
Mlk22 123321123 Ben furkan kayabaşoğlunun ekibi var ebekadın hürcanın kurduğu ordaki Kübra hanımdan destek aldım İstanbul dışında yaşadığım için online danışmanlık tı İstanbuldaysanız eve geliyorlar çok güzel kalpli biri kendisi 😍 Herkesin sıkıntısı farklı tabi ama eds sistemi kullandık karışım çaylar yaptık süt artırıcı tablet bazı masajlar sık sık sağım yapıyordum. Aslında biraz da psikolojik olduğu için bu durum uzun bi yazı yollamıştı bebeğime yetebiliyorum sütüm var şeklinde olumlamalar içeren sürekli bunu okuyordum aslında kendine güvenden geçiyor zihin olarak bunu ddrt etmediğin zaman bir şeyler yoluna giriyor
123321123 Caniiimoglummm sezaryen dogum yaptım ilk 5 gün sütüm gelmedi bebeğim cok sıvı kaybetti mamaya başladık doktor kontrolünde ıkı saate bir emzirme sonrasında 30 cc mama sonra baktı az kilo almılş 60 cc ye cıkarttı doktor ama önce emziriyorum hatta 1 saati bile buldugu oluyor sonrasında mama ile destekliyorum 2 -3 saat dinlenmiş memeyi sagdıgımda da 30-cc süt anca :( bebeğim 37 günlük bu arada
Mlk22 Nova Bebeğim sürekli memede durmak istiyordu benim bir süremiz sıklığımız yoktu maalesef koliğe yakın bir bebekti.. Her emdikten sonra sağmaya çalışıyordum hatta bazen doymuyor sanıp mama veriyordum ama kusuyordu yemiyordu meğer açlıktan değilmiş çocuğumun dilaltı bağı varmış bu yüzden aktif ememiyormuş o kesildikten sonra rahatlamıştık biraz
123321123 Mlk22 benimde bebegim surekli memede olmak istiyor benden başka kimsede de durmuyor wc ye zamanında gidebilsem şanslı hissediyorum kendimi psikolojik olarakta bu durum beni cok yordu babasında bile en fazla bes dk duruyor.Yenindoğan oldugu için gececek bu durum diye kendimi telkinliyorum ama hal böyle olunca memede sütte birikmiyor.
Mlk22 123321123 ben de öyleydim emin olun geçiyor 3 ay bu şekilde devam ettik biz de şimdi 6 aylık olduk.. Zor ama sabır istiyor.. Tablet olarak solgar kullandım ama çayların isimlerini hatırlamıyorum inanın
Serapthewhite 123321123 Gözde hanım kendisi İzmir’de online eğitim de veriyor. Instagram hesabı izmir emzirme danışmanı olarak geçiyor.
bumbusannesi 123321123 canim bebegim dogar dogmaz yogun bakimd kaldi bu surede biberona alisti eve geldigimizde tuttuk emzirme danismani.. kisaca destek oldugu sey ters tutarak emzirme yontemi banyo yaparken birlikte yapmak ve meme teklif etmek..eds yöntemi denemek oldu bu arada sagiyordum tabi hastane tutu makine alip bebegim emer gibi 2 saate hir sagiyordum ve sutum azalmadi