Asude07 Bebeklerde sünnetten sonra doktorumuz krem verdi bacoderm bu krem tam olarak pilinin neresine sürülüyor sadece dikiş bölgesine mi yoksa pipinin uç kismina da sürülüyor mu tecrübeli anneler?
agacsizkoala Asude07 bacoderm kullanmadık onu bilmiyorum ama siz dikiş bölgesine komple sürün bence muhtemelen antibiyotik içerikli kremdir
Aslanbebek38 Asude07 biz olalı 2 hafta oldu canım. Dikişli oldu sünneti 2.5 aylıkken. Biz sargı bezine kremi sürüp pipisine koyuyorduk. 10 gün böyle yaptım. Daha sonra kremi bıraktık. Bezinin içine vazelin sürdük yapışmasın diye
Ruummmi Asude07 bizim doktor da terramycin verdi sünnet olalı üç gün oluyor bugün baktım dikiş kenarı kanamış doktorumuza foto attım normal dedi bende karton bardak kesip kouıyorum beze yapılmasın diye umarım çabucak iyileşir ya
Asude07 agacsizkoala bnde sadece dikiş bölgesine sürüyorum da acaba pipi başına da sürülecek onu merak ettim
Poyrazin_annesii Bize doktor el deymeden sürceksınız dedı. Yanı bebegın bezıne sıkıp pipisine denk gelıcek şekılde kapat demişti
Poyrazin_annesii Bız papatya suyu sıktık pipisine şırıngayla. Pişik olmasın dıyede kantoron yağı sıktık. Bezınede kremı sürüp pipisine dogru kapattık. Hıc beze yapışma fln olmadı