Merve_42 Canım kızım uyanık oturduk oyun oynuyoruz uykusundan gulerek kalktı artık kaçta uyuruz bilmiyorum Allah’tan pazar yani kimler biz gibi uykusuzluktan olup giderkrn gündüz hayatı yaşıyan
Hep_mi_uykusuz Merve_42 Aksama kadae uyumuyor aksam 1 saat uyuyip sabaha kadar yine uyumuyor sabah da 5 6 saat uyuruz yine devam valla biktim artik 2 yasina giriyor ama bezdim
Merve_42 Gizem41 inşallah bugunler zorda olsa geçecek annnesi ☺️şimdi papatya yaptım içiyorum rahatlatıyor beni tavsiye ederim
Merve_42 Hep_mi_uykusuz ahh canık ya Allah yardımcın olsun zor çok zor mevlam yokluklarini göstermesin inşallah
Merveeofs 9.5-10 gibi uyudu süte uyanıyordu 2gibi gittim uzandım ve huysuzluğu başladı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😃 en sonunda uyandı bez değiştik, kıyafet değiştik çığlık çığlığa bir ağlamalar falan ama neye bilmiyorum. En sonunda şimdi daldı 🥲
Merveeofs Merve_42 aynennn artık bebek uyudu mu hopp yatağa giricem ben de kaç saat öyle boşuna uyanık kalmışım uyurken kelebeğim 🤭
Tmc__00 Zaten uyumayan bir bebem vardı 20 ayına girme ile beraber hepten uykular gitti çığlık çığlığa ağlamalar ne olduğunu bile anlamıyorum zor sakinleşiyor ayağımda sallıyorum ne zaman dalar allah bilir uykusuzluktan ölüyorum artık sabır ds kalmadı zaten çalışıyorum bi haftasonum var onda da dinlenmek yok
Merve_42 Tmc__00 Allah yar ve yardımcın olsun canm yakının yok mu sana yardimci olacak gerçi hadi gündüz olsunlar da gcee kim gelip edecek değil mi
Merve_42 Kızlar en çok neyi merak ediyorum biliyor msnz şimdi hep uzmanlar söylüyorlar şu sendromu bu sendromu biizm zamanımızda da varmiydi acba bizler nasıl büyüdük acba çok mu üzerlerine titriyoruz şahsım adına bn öyleyim yani ne doğru ne yanlış bilemiyorum