Hatice_32 Kızlar bebeğim 16 aylık kafasını sağa solla sallıyor ve bazen nadir kendi etrafında dönüyor ismine dönüp bakıyor göz teması var neden yapıyor olablir kafama çok takıyorum :(
R-A-B Hatice_32 benim oğlumda 11 aylık 1 ay önce oda nadir zamanlarda kafasını sağa sola sallardı biz oyun haline getirdik. O kafasını sallayınca bizde salladık ben karşısına geçip no no no falan dedim kendi kendine bıraktı. 16 aylık bebeğiniz konuşma yönünden kelime söylemiyo mu ?
Efy Her çocuk bi dönem kendi etrafında dönmeyi huy ediniyor kafasını sağa sola sallamasıda bi anlam ifade etmez ki göz teması ve ismine bakması var diyorsunuz içinizi karartmayın boş yere
Hatice_32 Caniiimoglummm hayır sinirlenmez ayağımda sallıyorum ondan alışkanlık ypmş olblirmi diye düşünüyorum ama bilemiyorum hangi doktora götürmem gerek
Efy Hatice_32 siz bilirsiniz tabi ama bence belirtilerini araştırın eğer başka şeylerde varsa doktorunuza danışın
R-A-B Hatice_32 bence gayet normal bi sıkıntısı yoktur ama içiniz rahat edecekse vir doktora götürün veya telefonla sorun