Mara-Asya1 İyi geceler arkadaşlar, bebeğim 5. Ayını doldurdu fakat hala dönmüyor ,desteklemek için neler yapabilirim 🙂bebegim kiz🥰
Hilaydakurt Mara-Asya1 benim kızım da 5. Ayında bir aydır aktif kendi başına dönüp yuvarlanıyor. Sürekli kucağında tutuyorsan o da etkiler yere bi battaniye serp üzerine koy kendi başına öğrenecektir.
umutunannesiiii Mara-Asya1 5 ay 5 günlük dönmüyor kendisi erkek bebeğim ben alt bedenini döndürüyorum. Öyle dönüyor şuan
EsraElisa Mara-Asya1 ilgisini çekecek nesler yanına bırakın onu almak için çabalasın ben öyle yapardım şimdi ne gçrse dönerek almak istiyo 6 aylık sma hrniz tam dönmüyo zamnla olur daha minikler
Mara-Asya1 Hilaydakurt öyle de yapıyorum agiz üstü egzersiz yapıyoruz sevdiği oyuncaklari karşısına bırakıyorum yine dönmüyor kolunu kurtaramiyor🙂
Hilaydakurt Efy kucakta fazla duruyorsa ondan da olabilir kendi başına hareketlensin ha bir ay önce dönmüş ha bir ay sonra ne farkeder 😄 koltukta yatkta bırakıp da bi yere gidemiyorum :(
Efy Hilaydakurt valla ben kızımda psikolojimi bozdum 9. Ayına kadar desteksiz oturamadı emeklemedi sıralamadı ama 1 yaşında direk yürüdü o yüzden takmıyorum artık böyle şeyleri:) her bebek farklı
Srap Efy benim kızımda 9 aylık bunları hala yapamıyor peki dönme hareketi yapıyor muydu biz hala yapamıyoruz da
DenizinAnnesi02 Ben hep ayağıyla dönme egzersizi yaptırıyodum ansızın döndü. Yakındır dönmesi sizinde ben çok oyun halısında zaman geçiriyordum . Az yerde zaman geçirsin😊
DenizinAnnesi02 Benim bebeğimde 4 aylıkken devamlı sesler çıkarırdı şimdi bizde ses çıkarma yok böyle bi durum yaşayan varmı
bilgekizinannesi DenizinAnnesi02 arada çıkarıp kesiliyor susuyor bir dönem sonra farklı şekilde geri geliyor bağırmak gibi😁 bağırıyordu şimdi bababa gibi hecelerle geri döndü bizim