Hshsushsjwushsh Selam kızlar bu ay adeti geciken varmi ? Benim düzensiz geçen ay 17 sinde oldum ondan önceki ay 14 ünde oldum işte bu ay da daha olmadım bu ay herkesin öyleymiş galiba doğru mu 🤔
ervakusunannesi Hshsushsjwushsh her ay aynı günde olmazsınız zaten. Döngü uzunluğunuz kaç gün onu hesaplayın. Örneğin benim 35 gün döngüm 35 günde bir oluyorum. Sizin 30 gün bile olsa her ay aynı güne denk gelmez her ay 30 çekmiyor siz tarih olarak değil de gün sayısı olarak sayın
simiyyy Hshsushsjwushsh benim çevremdede öyle erken geldi yada gelmedi diye konuşuyor kadınlar hep. Benimkide bir hafta erken geldi günü gününe gelirdi hep
Nur1734 Hshsushsjwushsh benimde gecikti 1 gün geçen ay 5 gün önce olmuştum doğumdan beri düzensizlik var ama bu ay 1 gün gecikti dua edelim hepimiz hasta olalimm yeterki🤲
Hshsushsjwushsh Nur1734 aynen canım ya benimde 2 gün gecikti ve hala olmadım inşallah olmayanlar bugün yarın olur 🙏
Hshsushsjwushsh Kasendem aynenn canım insan korkuyor bende alcam yarın artık bakalım bu ay böyleymiş galiba ya
BARTUMOM Hshsushsjwushsh benimde 4 gün geçti hatta 5 gün olacak 10 gün oncede bi kaza oldu hemen ertes72 içtim artık hangisinin etkisiyse adet olmadım el mahkum bekliyorum
Hshsushsjwushsh zeynepolurmu ah ah bu ay neden herkez böyle oldu acaba benimde 2 gün gecikti halaa olmadım 😟
Prnsesannesii Hshsushsjwushsh bu ay benimde korunmamıza rağmen 7 gun gecti. Doğumdan sonra hep düzenli olurdum bu ay gecikince korkumdan 2 defa test aldım negatif çıktı yani biraz daha gecikseydi kan testi verecektim😂
Hshsushsjwushsh Prnsesannesii kız insan korkuyor ya baksana bu ay herkesin böyleymiş 2 gün gecikti bekliyorum hala gelmesini
Annezey @Hshsushsjwushsh Benim de gecikti iki defa test yaptım negatif ama hala olmadım. Yarın doktor yolu görünüyor.