BuzluKahve Emine_2222 her doktor farklı bir takvim belirleyebiliyor. Ben 5 doz yaptırdım. 6. Ayında başladım ne olur ne olmaz.
berenimoooo Emine_2222 doktorun takvimi belirlemesine göre değişiyor bizimki 6 7 9 13 15 aylarda aşılanacak mesela
Asyaveannesi04 Emine_2222 her doktor bir takvim belirliyor bizimki 6.ay aşısıyla çakışmasın diye 7.ayda başlamıştı 11.5 aylık 3 doz olduk şimdiye kadar 2 dozumuz kaldı 🌺
Beocrea Merhaba bugün doktorumuza sorduk 7. ay dedi Bu ay sadece rota aşısını yaptırdık (3 ay 5 günlük)
berenimoooo Emine_2222 internette yazınca 2. Ayda yapılır yazıyor tabi internete göre değil çocuk doktorunun demesiyle yapılır
zeynep51 Emine_2222 yapılıyor demek ki yaptırdık ama çocukta 2 gün ateş oldu aşırı huysuzluk oldu sabahlara kadar uyumadı ben pert😂
Emine_2222 busrasimay___ bn yurtdışından türkiyeye geleceğim türkiyede de yaygınmış galiba burdaki doktorumuz bile söyledi yani o yüzfen yaptırmak istiyorum bi yandanda korkuyorum yani
R-A-B Emine_2222 menenjit aşısında birkaç çeşidi var kimi 5 6 doz vuruluyo. Benim vurdurduğum 2 doz 9 ve 13. Aylarında yapılıyor.