Deletedmom_75 Hayırlı geceler kızlar, vestel kurutma makinesi almak istiyorum şuan fiyat açısından en uygunuu bu geldi yılbaşı gelmeden de almak istiyorum zam gelmeden gelicekmiste zaten. Doger markalar uçmuş Vestel markasını kullanip memnun kalan varmi ?
Nehir16busra Deletedmom_75 ay bende şimdi post açacaktım Vestel ile ilgili. Tabi ki bir sürü çeşiti var Vestel’in de ama genel olarak memnunluk derecesini merak ettim bende almak istiyorum
reynwoman Deletedmom_75 Vestel km9701 9 kg luk kurutma makinem 2020 de aldım üç sene olacak yılbaşında çok memnunum hiçbir sorun arıza vs yaşamadım evimde balkonum olmadığı için almak durumunda kalmıştım hergün çalışıyor yazın günde iki üç kez çalıştığı bile oluyor çamaşırlarımızda da hiç sorun olmadı küçülme solma vb gibi aynısından anneme aldık oda çok memnun
Deletedmom_75 Nehir16busra Yani yorumlarda venelde olumlu gordum ama beyaz eşya şans işi ama genede araştırmak istiyor malum dünya para oldu umarim postumuzu goren biri olur
Eminerd Deletedmom_75 sesi baya az bu arada kapıyı kapatınca falan bitti mi acaba diye kontrol ediyorum o derece 😅 3 aydır kullanıyorum keşke daha önce alsaymışım ☺️ Pahalı markalara hiiiç gerek yok
Deletedmom_75 Eminerd ya baska bi modeline sesi vok yazmışlar bende bi odaya koyucam gidersiz kiraci olduğum icin suan mutlu oldum bunu duyduguma diger markalara zateb guc yetmiyor 😁
Deletedmom_75 Ysnm1 bacim o markalar fırladı yoksa gönlüm benim boschdan yana tum beyaz esyalarim bosch ama ne mumkun cok pismanim gecen snee almadigima😔
Eminerd Deletedmom_75 ay yoook benimkide boş odada kurulu zaten oğlum uyumadığı sürece kapıyı bile kapatmıyorum ben ☺️
Deletedmom_75 Ysnm1 ne kusuru olur mu oyle şey iste bugun yilbasindan sonra yuzde 20 zam bekleniyor dedi biran once bunuda kacirmayin dedim🫠
Deletedmom_75 reynwoman maalesef artık bizede sart oldu soguk bir ilcedeyiz kurutmak problem balkonunda olsa😑 icim rahatladı teşekkür ederim ☺️
Nurmikail Merhaba bende daha yeni vestel 7 kg kurutma kullaniyorum elden taksitle on milyara aldik .ben simdilik gayet memnunum keske daha once alsaydik diyorum esim magazfada en uygun buymus bunu aldi .benimde 3 yasibdda 1 yasinda ve yenidogan bebkle camasir yetisyiremez olmustum balkonm var lakin kisin sogukta kurumuyordu .simdi kullaniyorum buyuk rahatlik oldu benim icin arti camasirdaki tozlari falabda topluyor cok iyi oldu bebgimin biri alerjik cunku
Deletedmom_75 Nurmikail İnşallah bende yılbaşı zamlarina yakalanmadan almak istiyorum. Bende soğuk bir ildeyim artik baya ihtiyaç haline geldi.