Denizinannesi52 Eşim aile destek yardımı alıyor 3 hafta önce kapıya gelip soru sordu bir kişi gitti ama bu ayın 16 sında ulusal hane ziyareti yardım proğramına başvuru olarak görünüyor böyle olan var mı ne dir bu acaba ?
Minikkusuumm Denizinannesi52 bizede 1 buçuk ay oluyor gelip sorular sorup gittiler arıcaz dediler ama arayan olmadı nerden baktınız acaba
Minikmucizem02 Denizinannesi52 mrh ulusal hane ziyaretini biz sosyal hizmet merkezinde bulunan ASDEP(Aile sosyal destek personelleri) gerçekleştirir. Ailede herhangi bir ihtiyaç durumu varsa yönlendirme yapar. Yani ulusal hane ziyareti yardım programı diye bişey yok. Aile destek hizmeti ile karıştırmış olmayasınız???
Denizinannesi52 Minikkusuumm e devlet sosyal yardım bilgileri sorgulama yazın arama kısmına oradan baktım
Denizinannesi52 Minikmucizem02 aile destek ayrı onu 4 aydır alıyoruz zaten şimdi ulusal hane ziyareti yardım proğramı yazıyor e devlete
TRTCOCUK Minikmucizem02 var benim e devletinde de yazıyordu aile destek yardımı ayrı ulusal hane yardimi ayrı ordan tek seferlik 500 TL geldi bana
Seheyas TRTCOCUK 2 kişi geldi eve hirdiler mayısa kadat ödeme alıcaksanız dedi başka birşey demediler
TRTCOCUK Seheyas Mayıs’a kadar mı😂gerek yok kalsın deseydin 😂😂walla bilmiyorum bana geldiler ama eve girmediler kapı önünde bı kaç soru sorup gittiler 3 yada 4 hafta sonra para yattı tek seferligine 500 tl