eylulmeselesi Kızım domus grıbı olmus hastanede ystıyoruz aksamustu ateslendı atesını hıcbır sekılde dısuremedık doktor yarıs verdı buyuk ıhtımal domuz grıbı dedı boylr olan var mı cok ızgunum ne zaman duzelır gecer
MiracAlpinAnnesi eylulmeselesi Çok geçmiş olsun. Bu sene bende hiç birşey anlamadım 1 ayda 4.kez hasta oğlum 3 ünde de hastaneye götürdüm iğne falan oldu. Bi anda ateşlendi ateşi 38 5 den aşağıya düşmüyor. Tekrar hastaneye götürmek istiyomiyordum açıkçası ama sizin postunuzu görünce soru işareti kaldı kafam da başka belirtiniz var mı?
eylulmeselesi MiracAlpinAnnesi baska hıcbır belırtımız yoktu bence gorurun doktor havale gecırebılır dedı bır serum bıttı atesı hala 39.5 baska serum taktırdık sımdı yenı yenı dusuyor aksam 6 dan berı sayıkladı yavrum atesler ıcınde yandı cok kotuydu keske cocuklar hıc hastalanmada😔
eylulmeselesi MiracAlpinAnnesi kan tahlılı temız cıktı takıp edın atesı cok cıkarsa goturun sızede cok gecmıs olsun ınsallah degıldır
MiracAlpinAnnesi eylulmeselesi Oğlum 5 yaşına girecek buzamana kadar okadar çok ateşlendi ki yanı gercekten anlam veremiyorum 1 ayda 4.kez hasta olmak nedir hastaneler tıklım tıklım okadar dolu ki ve bütün çocuklarda aynı şikayet.
eylulmeselesi kubrella hayır ozel hastaneye geldık acıle doktorumuz acıl doktorunu yonlendırdı galıba test devlette yapılıyor doktorumuz yuksek ıhtımalle domuz grıbı dedı aşırı derecede salgın var eve gonderemem dedı serumla atesını dusurcez dedı
eylulmeselesi MiracAlpinAnnesi ahh ahhh gercekten oyle asırı kotu bır donemdeyız bız napvaz bılmıyoruz
kubrella eylulmeselesi bizde hastanede yattık özel de hemen test yapmışlar kızıma dönüş gribi testi çok şükür negatif çıktı ama öksürük ateş devam etti 2 gün sonra çıktık