Burcu1039 Hanımlar beyin ameliyatı geçirdim ve daha 24 yaşındayim şükür sağlığım uerinde ama modum.cok düşük çünkü saçlarımın hepsini komple kestiler nasıl hızlı uzatabilirim.diye.deli gibi araştırma yapıyorum yardımcı olabilecek olan varmı acaba
dunyaylabenimaramda Burcu1039 Hindistan cevizi yağı ile masaj yapabilirsiniz, eminim böyle de çok güzelsiniz 💖
Rez Burcu1039 çok geçmiş olsun ben normal olarak saçlarımı 0a vurmayı çok istiyorum da cesaret edemiyorum yeniden çıksın vs diye ancak maalesef hemen uzamaz saçın yapısıyla da alakalı bir durum peruk taksanız aşırı gerçekçi duruyor bir düşünün derim
Cemre_61 Burcu1039 öncelikle çok geçmiş olsun 🌸 çam terebenti yağı, badem yağı veya hakiki zeytin yağı ile masaj yapabilirsin ❤️
Efy Eğer çok mutsız ediyorsa sizi kaynak yaptırın bence geçmiş olsun bu arada 🌸 birde hamilelik döneminde kullanılan decavit işe yarıyor diyorlar
Ecemilay Burcu1039 aslında komple kestikleri için daha güzel çıkar 🥰🥰 biraz çıkmaya başlasın Hindistan cevizi yağı kullanın benim o şekilde çok hızlı uzuyor tekrar geçmiş olsun bu arada 🙏🙏
__mom Cemre_61 canım ya çamterebendi çok saç kurutmuyormu bir dönem kullandım zeytinyağıyla ama saçlarım aşırı kurudu mahvoldu kestirmek zorunda kaldım
Asyaveannesi04 Burcu1039 çok geçmiş olsun öncelikle main tail diye bir şampuan var at kılı şampuanı inanılmaz hızlı uzatıyor ben bir ara onu kullanmıştım 🌺
__mom Burcu1039 canım geçmiş olsun hiç dert etme herşeyin çözümü var 10 adet doğum kontrol hapını ez şampuanına ekle saçı çok hızlı ve gür uzatıyor dikkat etmen gereken kafanı eğip yıka ki vücuttada tüy çoğaltıp uzatmasın temasla Bununla ilgili internettende araştırsan görürsün baya işe yarıyor Eczaneci bile bir yan etkisi yok hatta bitkilerin dibine de uzasın diye koyuyorlar dedi ama yinede doktoruna danış belki ameliyatla ilgili dikkat etmen gereken ürünler olabilir yine danış sen
Cemre_61 __mom ben öyle bir etkisini görmemiştim canım saçlarımı kestirdikten sonra bir türlü uzamıyordu hep bu şekilde bakım yapardım badem yağını şampuanıma katmışlğım falan var ☺️