T-annesi Bebeğim 3 aylık 24 günlük, bir kaç gündür kucağımda yürürken omzumu yiyor hatta ısırmaya çalışıyor sonra sınırleniyor başlıyor ağlamaya, hep böyle uyutuyordum artık olmuyor , diş olabilir mi ? Diş için erken değil mi ?
2prnses1prens T-annesi daha erken ama oral dönemleri başladı herşeyi ama herşeyi ağızlarına almaya başlayacaklardır salya akmasıda buna dahil üstü sırıl sıklam oluyor 😅
Melike97 T-annesi 3 ay 9 günlük benim bebeğim de öyle aşırı huysuz uyku filan yok sürekli salya akıyor ateşi yükseliyor ne yapacağımı şaşırdım hep 37 lerde ateş olabilir mi hiç bilmiyorum
Ecemilay T-annesi benimki 2.5 aylık aynı durumdayız benimki uyumuyor da doktora götürdük dişi çıkıyor dedi ağzını kontrol edin varsa Allah yardımcınız olsun çok küçükler daha zor oluyor
Beryak 2prnses1prens 5 aylık kızım var dediğiniz gibi salyası var üstünü ıslatıyor ne zaman geçicek bu durum 😀
Melike97 Ecemilay peki inliyor mu bir yeri ağrıyor gibi sürekli olarak lütfen cevap verin şuan o haldeyiz doktora gitmedim
Ecemilay Melike97 uyurken uykusunda ıhh ıhh yapıyor zaten uzun süreli uyumuyor gece biraz daha uzun uyuyor 2 saat kadar😬 ama gündüzleri daha çok ağrısı oluyor heralde benim kızım ağlarken bas bas bağırır gözünden damla yaş düşmez normalde şimdi öyle bir ağlıyor ki yavrum içini çeke çeke gözünden yaşlar nasıl süzülüyor çok üzülüyorum ama elimden bir şey de gelmiyor çok küçük çünkü🙁🙁