Tugce1634 Ben de tek de aldım ama alalı 15 yil olacak😬 bekarken kullaniyordum sonra hiç kullanmadim.bu yaz yine baslayacagim kullanmaya nasip olursa.yaparsiniz bence.
Susamveannesi Sufleeee arabayla ilgili hiç bir şey bilmiyordum hiç direksiyon başında bulunmadım ama sınavları da tek seferde yüksek notla geçtim direksiyon sınavında tek seferde geçtim azim yaptım ilk ders günü arabayı ilk seferde kaldırınca hocam da çok ilgilenmedi benimle bildiğimi düşündü ben kendi kendime öyle kullanıyordum sadece yanımda oturdu kadın 🤭
Asel_aygn Sufleeee kontaga anahtar takmamis ben ilk seferde aldım stres yapma tek başına gezmeye çıkmışsın gibi davran yanindakileri o an yok say herşey harika olucak 🥰
Elfvli Sufleeee ben ✌️ tek seferde aldım. Aldığım gibi de trafiğe çıktım. 5 senedir aktif araç kullanıyorum.
TheMomm Sufleeee İlk seferde aldım hocam ve yanimda olan komisyon ekibi de sagolsun çok iyilerdi bi hatam olmadi Allaha şükür beni hiç kasmadılar ailemle araba sürüyormuş gibi hissettim sizde yapabilirsiniz her şey sizin elinizde 🌺
MomsAliasaf 6 yıl olcak alalı bende manuel olarak aldım. Tek seferde iki sınavı da gectim arabamız yoktu ve sınav hakkında bişey bilmiyordum sadece kursun öğrettiği bilgilerle çok şükür geçtim☺️ İlk zamanlar tedirgin kullanıyordum şimdi canavar gibiyim 😂
fatma-dll Sufleeee ben ilk seferde aldım ehliyetimi.Parklara dikkat edin ve sınav videoları izleyin youtubedan 🌸
birrtutamsevgi Sufleeee ben arabamız olmamasına rağmen tek seferde ehliyet almıştım. Yeğenlerim ve eşim ehliyet alırken arabaları olmasına rağmen ve bildikleri halde sınavda kalmışlardı akshjaja korkma ve soğukkanlı ol yeter
beyzaninannesi Sufleeee ben direksiyon başına daha önce hiç oturmamış biri olarak ilk sınavımda aldım çok şükür elimden geldiğince dersleri aksatmadım ve her seferinde başka başka hocalardan ders almak istedim çünkü hepsinden ayrı ayrı şeyler öğrendim ve çok dikkat ettim size de başarılar umarım kazanırsınız hemen ❣️
Nsrn1 Sufleeee teorik derslere hiç gitmedim çünkü bebeğim o zaman 1 aylıktı, yazılı sınavı 90la geçtim. Direksiyon derslerinin sadece iki tanesine gitmedim tek seferde manuel ehliyet almaya hak kazandım. Geçen haftaydı hatta sınavım da 😄
yaprak_34 Sufleeee Ben!kursun direksiyon derslerine katıldım sadece .onun dışında şöför koltuğuna oturmuş insan değilim .direksiyon derslerinin saati var hepsine katıldım o saati tamamladım .sınıvı da tek seferde geçtim .Ehliyetim manuel bu arada .
minesglm Sufleeee ben asla bilmiyordum ama hevesim çok vardı ilkte sınavda da direksiyonda da geçtim çok şükür 2 sene oldu alalı😇