denizkabugu58 Selam herkese; Ben kıyamayıp kestiremeyenlerdenim. Henüz 8 aylık bebeğim ancak çevremdeki herkes sıfıra vurunca daha güzel saçların çıkacağını söylüyor. Sizlerin deneyimlerini merak ediyorum, paylaşırsanız sevinirim 🥰
lceLady denizkabugu58 2 cocugumda evet kazıttım. Daha gür çıktığını düşünüyorum. Kesildikten sonraki çıkan saclar daha kalın sert oluyor. İlk çıkan saçlar tüy gibi incecik oluyor. 2.cocugumda sacını kestigmde 3 aylıktı
Bebegim17 denizkabugu58 kazıttım ama pişmanım. Kızımın saçlarının arkası dökülmüştü önde saçma uzun bir tutam kalmıştı bari düzgün uzasın diye kazıdım. Ama çok üzüldüm sonradan. Daha gür falan da çıkmadı yani aynı. Bilmiyorum benim deneyimim böyle oldu…
Cemre_61 denizkabugu58 kesinlikle hayır ben kendi yaşadığım deneyimden yola çıkarak bunun çocuğun genetik yapısı ile ilgili olduğunu düşünüyorum kestirdik yine aynı tarz çıktı 🤷🏻♀️
Bendiyebiri denizkabugu58 kestirmek iyi evet ama 2 buçuk aylıkken kestik biz sıfıra vurduk Konak olmuştu zaten ileri de kesicem şimdi keseyim dedim yazdı birde şimdi 8 buçuk aylık hala tam düzgün gelmedi saçma sapan geldi saçları yanlar geç geldi orta çabuk geldi. Çok üzülmüştüm açıkçası ☹️
esilam1 Bende kıyamiyorum 14 aylık şuan. Herkes kestir haram saç gunah demeye başladı ama havalarda soğumaya başladı sürekli doğum günüydü yeni yıl geldi diyerek süreyi uzatıyorum ama bakalım ne zamana kadar 🤷♀️🤦♀️
Kuzeymommms esilam1 neden haram diyorlar bu insanlar neyin kafasını yaşıyor acaba, 7 aylık olduk kestirmedim düşünmüyorum da kestirmeyi herkes istediğini yapsın takılmayın kimseye
denizkabugu58 @esilam1 siz ne istiyorsanız o. Etraf ne derse desin istemiyorsanız kestirmeyin strese girmeyin bu sebepten. Benim korkum gerçekten denildiği gibi cansız mı oluyor saç yoksa tamamen genle mi alakalı bilemiyorum
Sebusebu denizkabugu58 kız ise kesinlikle hayır özellikle. Benim saçım 4 yaşına kadar makas görmemiş resimlerde belime kadar bukle bukle saçlarım cok güzel. Suan bile hala o kadar gür ki bazen diyorum keske biraz az olsa bir boyama işlemi bi bucuk saat sürüyor😂
Minikkedi_7 denizkabugu58 neyse o çıkar zamaninda iki kız kardeşin ise kazidilar birinin saçı pırasa gibi birinin saçı dolgun ve coktu uzadı saçları ve hala aynı 🤷 bende kestirmeye eğim kimse karışamaz valla 😂