masalbebegimmm Kızlar bu Alibaba yurt dışından getiriyormuş ürünleri fiyatları çok uygun sipariş veren oldumu hiç güvenilirmi alsak ne zamana gelir ve gümrükten geçmek için ne kadar alırlar
benkosarim masalbebegimmm gümrükten alabilmeniz için belli oranda bir vergi ödüyorsunuz site zaten gümrük vergisini de ice olarak size ödemede tutar çıkarıyor site gayet güvenilir yılların sitesi 15 gün ile bir ay arasında geliyor ürünler ama belli bir 80 dolar mı 100 dolar galiba ya da bir seviye var onun üstünde bir şey alamıyorsunuz
papatyasevdalisiii masalbebegimmm valla ben yıllar öncesinden bi makyaj fırçası almışdım aliexpress den 1 ayı bulmuşdu ama sağlam gelmişdi yanlış şöle kapımı çalan olmamışdı 3. Katta oturuyoduk apartman kapısının önüne ölece atmışlardı Allah dan kardeşim bulmuşdu tabi şimdi nasıl bilemicem
masalbebegimmm benkosarim baktımda mesela bir oyuncağın fiyatı 97 TL. Ama getirme ücreti 4bin küsürlerde galiba toplu alım için uygun bir site
papatyasevdalisiii masalbebegimmm inanın hiç hatırlamıyorum o zaman böle kaçtane alma sınırıda yoktu getirdiğim ürün fiyatı 80 tl falandı 20 tlde Türkiye ücreti desen ama dolar bu kadar değildi işde orası dolar bazında satıyo