Zelihanur Kızlar uyku eğitimi için fiyat sordum 3500 4000 dediler.. çok fazla değilmi. Sizler kimden aldınız ne fiyatı nasıldı?
Poyraz06 Zelihanur melodiuykudan eğitim aldım ve 1.5 ay oldu gayet memnunum tavsiye ettiklerim de olumlu dönüş yaptı Instagram adresi melodiuyku fiyatıda uygun araştırıp bakabilirsiniz
Zelihanur Emreninannesi- nasıl yaptınız peki nerden bilgi alabilirim bebeğimi uzup ağlatmak istemiyorum o yzuden korktum kendim vermeye
Emreninannesi- Zelihanur ben hiç ağlatmadım buna çok karşıyım salla dur yöntemi yaptım yanına uzandım saçını okşadım ninni söyledim uyku arkadaşımız var onu görünce uyuması gerektiğini biliyor şimdi sizde uyku arkadaşı edinin çok işe yarıyor
Leylamleyla Emreninannesi- bu uyku arkadaşına kaç aylıkken başlanıyor kızim 5 aylık ve nasıl başliycaz kendimi seçecek sevdiği oyuncağı benmi onericem
Zelihanur Emreninannesi- vallahi işte sıkıntı da orda herhangi bir şeyle uyumuyor memede süpürge sesi ile bazen ayaga koyuyordum reklam bakarken hiç belirli bir stili yok