kurabiyem28 Merhaba sevgili anneler. Sorum başlıkta. Kızım 9+12 günlük. Ek gıdayı yeni yeni kabul ediyor. Sadece anne sütü alıyor. Besleyici yiyecekler vermek istiyorum.
Mizmizmyrtle kurabiyem28 yulafı suyla haşlıyorum meyve koyuyorum içine pekmez ceviz aynı şekil yulafı haşlayıp peynir falanda koyabilirsiniz karışım pek önermiyorlar ama yulafı sadece ben bile yiyemiyorum tatsız tuzsuz
Ecrininannesi58 kurabiyem28 ben iki yemek kaşığı yulafı yarım su bardagı suyla kaynatıyorum içine iki yemek kaşığı da yoğurt koyup veriyorum severek yiyo
burjuvaanne kurabiyem28 benim kizim yulafi direk yiyor sanki çekirdek gibi ilerde bi deneyeyin derim 😄
Eliz13 1 çay bardağı suda 1 tatlı kaşığı Yulaf ezmesini pişiriyorum 2-3 dk sonra içerisine meyve ceviz rendeliyorum kıvamı katı isterseniz yulaf miktarını artırın 💕
Denizzz88 kurabiyem28 ben 1 yaş öncesi suyla pişirip içine meyve,ceviz,pekmez yada keçiboynuzu özü koyuyordum şimdi 19 aylık süt ve su karışık pişiriyorum içine bal koyuyorum bu sefer tatlandırsın diye bide meyve ceviz yine