Feyzosumunannesi Arkadaslar bebekler kaçıncı ayından itibaren yiyebilir. Cennet hurması cennet elması vs diyenler de var turuncu meyve
Glrmila Feyzosumunannesi ben cennet hurması ni 10. Aydan beri veriyorum alerjik bjr meyve degil sanirim bnce 7. Aydan itibaren verilebilir mevsimi olsaydi erken denerdim ben
Feyzosumunannesi Glrmila şuan görüyorum cok güzel alıp vermek istıyorum kızıma aslında yarın alıp deneyım o zaman kızım 7 ay 3 gunluk teşekkür ederim
Feyzosumunannesi Aysegul93 bende 8 dıye bılıyorum ama acıkcası emın olamadım kızım 7 aylık yarın alıp verıp bir bakalım 3 gun kuralı ile teşekkür ederim
Aysegul93 Feyzosumunannesi bencede deneyebilirsiniz bende coğu şeyi erken denedim sadece kesin alerjik olanları bekledim balık bal ceviz çilek gibi.
muratnannsi Feyzosumunannesi bende vermek isyyrm cok ama 8.ayni bekledm .10 gun kaldi bugun yarın denicm inşallah
Momomom Kestanesekeri aa gerçekten mi bende kızım bu ara neden kabız diye düşünüyorum vermeyeyim o zaman
Feyzosumunannesi Kestanesekeri ya zaten kabız bebeğim bende acaba yapar mı ki diye vermek istıyorrdum 😪🤦♀️
Yigitefeannesi Kestanesekeri yoğurt veya labne yedirin probiyotik olduğu için meyve/sebzelerin yaptığı kabıxlığa iyi gelip bağırsakları çalıştırıyor Momomom Feyzosumunannesi
Glrmila Kestanesekeri yaa eminmisiniz cennet hurmasi lif icerikli bir meyve aksine bagirsak calistirir. Acaba farkli birsey yedi ogun yada beraberinde o etkilemiş olabilirmi
Feyzosumunannesi Elizkusannesi26 bebegıme muz vermıyorum sadece kenar dış kısmını versem de kabız yanı suan 4 gun oldu mesela yapamıyor her yemegıne zeytın yagı koyuyorum masaj yapyrm kuru kayısı verıyorum yok yıne yapamıyor
Feyzosumunannesi Glrmila benım bebeğim de kabız sizin gbi düşündüğüm için yedirmek istiyorum aslında ama bu yorumu görünce soru işareti oluştu
Senorita Feyzosumunannesi zaten kabız bebeğim Kabızsa vermeyin ,cennet hurması kabızlık yapan bir meyve ben yoğurtla karıştırıp vermeme rağmen kabız olmasa da zorlandı kakasını yaparken
Glrmila Feyzosumunannesi sabahlari kahvalti ogununde yulaf lapasi yapin yulafi haslayin ve gun kurusunu minik.minik doğrayıp yumusayana kdr kaynatin yulaf lapasi ile birlestirin..kabizliga birebir kizimda kabizlik sezdigim an veririm..cok gecmis olsun
Elizkusannesi26 Feyzosumunannesi Ben hergun muz veriyorum bazen muzlu yoğurt yapıyorum bazen irmigi pişirip muzla karıştırıyorum bazen de diğer meyvelerle karıştırıyorum ve muzu hergün verince kabız yapma etkisi yok ve bebekler için çok faydalı özellikle potasyum acisindan
Glrmila Feyzosumunannesi bence deneyin derim vitaminden mahrum.kalmasin hazir mevsimi sonuçta. Her bebek farklidir,lif icerikli bir meyve onu etkiledi ise biraz hassas olabilir belkide şaşırdım bilemedim.
Feyzosumunannesi Glrmila maalesef ki hiç işe yaramıyor deniyorum ist iste 3 gun kahvaltı da verdım yıne yapmıyor
Feyzosumunannesi Mervemurat94 ben 8 ay dıye bılıyorum o yuzden hc vermedım de deneyecegım bende yarın