beyazkelebegim Merhabalar hanımlar İlk defa düdüklü tencere alıcam daha öncede hiç kullanmadım. O sebepten hangisi daha iyi fikrim yok, bende siz kullanıcılara sormak istedim. Hangi markayı kullanıyosunuz memnun musunuz ?
CizerBirAnne beyazkelebegim ben karacadan almıştım set şeklinde. 7-8 senedir kullanıyorum, hala çok memnunum. Evet fissler illa ki güzeldir ama o fiyata kendisi doğrasın malzemeleri suyunu tuzunu falan kendisi ayarlasın isterim ben 😃 bence fazla pahalı şu devirde bir düdüklü için.
Mlk026 Ben de normalde düdüklü tencere kullanamıyordum ama daha yeni fissler aldım yok böyle bir şey hem lezzetli hem de çok hızlı çeyiz dönemi almadığıma pişmanım. Bütce varsa fissler alın
fatmaon beyazkelebegim bulunduğunuz yerde AVM de gallery christal mağazası varsa bı bakın internetten daha uygun
Deletedmom_48 @beyazkelebegim bnde bugün gittim avmden satış bayisinden 6ltresi 6bin tlye fissler aldım normalde o seri internette 7-8bin tl korkum vardı hiç kullanmam diyodum bebek olunca alma vakti geldi en iyiside fissler diyolar inş memnun kalırm
beyazkelebegim Deletedmom_48 bende şimdi baktım ama fiyatı çok yüksek 6000den aşağı değil sanırım normal olanlara bakıcam 😁
Deletedmom_48 @beyazkelebegim bnde gallery mağazasından aldım 9binmiş net fiyatınimdi baktım üstelik hediyeside vardı hem buharda pişirme aparatınhemde sebze doğrayıcı
beyazkelebegim CizerBirAnne aynen çok pahalı baktım bende 7000 8000 civarları bütçemizi aşar. Normal bişey alıcam artık dün Karaca’ya baktım orda uygun fiyatlı vardı yüzde yüz patlmamalı garantisi olan. Ama marka beni düşündürüyor daha önce ordan aldığım ürünler kısa sürede bozuldu
Hollymolly beyazkelebegim kesinlikle fissler.. çeyizime almıştım. Hayatımdaki “ iyiki”lerden biridir kendisi😅