Deryaaaaaaaq1 Benim bebeğim 5 aylık hiç kendi haline oynamaz hep oyun ilgi kucak ister oyun halısına koyarım oynasın diye en fazla 5 dk sonra hemen ağlar o yüzden çok yoruluyorum bazen oyun bulamıyorum oynatacak sizlerde nasıl 😅
AylinAtlas16 Deryaaaaaaaq1 benimde 5 aylık kendi başına durduğu süre en fazla 10 dk hep oyun ilgi yanında istiyor 😊
1morportakal Deryaaaaaaaq1 3.5 aylık bebeğim de öyle kendi kendine oynamaz pek oyun halısında en fazla 5-10 dk
Rez Deryaaaaaaaq1 ben doğduğundan bu yana sürekli zaman zaman yalnız bıraktım kontrollü tabiki alıştı diyebilirim evde teksek sesleniyorum falan o şekil sürekli olmasa da arada iy oluyor
AylinAtlas16 Deryaaaaaaaq1 tummy time yüz üstü yatırıp 15 dakika ilk zeka kartlarımla oynuyoruz bazen yüzümü yaklaştırıp dokumasını sağlıyorum öyle bi yarım saat oyalanıyor basende açıyorum müziği geçip karşısına oynuyorum kıkır kıkır gülüyor vallahi 😂😂
Glrmila 5 aylik bebekten kendi kendine oynamasi adina sanki cok fazla birsey bekliyorsunuz yani boylesi mumkunmudur bilmiyorum ama 11. Aydan sesleniyorum kendi kendine birseye odaklanıp vakit geçirme süresi max. 5 dk.
Glrmila Deryaaaaaaaq1 5 aylik bebek daha tam anlami ile oturma becerisini kazanmks degildir bu sebepten buyuk seyler beklememelisiniz onu demek istedim. En fazla oyun halisinda zaman geçirebilir oda hergun sıkılır yada yere koyarsın oyuncağı elinde inceler bunlar fazla idare etmez bana mümkün gelmiyor