Tosbikkkk Benimki tam bir babacı Bana pek düşmüyor ufaktan kıskanıyorum sankim 🙈 Bi yandan diyorum neyse işlerimi hallediyorum yinede şükür 🙃
merve171214 Tosbikkkk 13 aylık bir oğlum var tam bir anneci ama öyle böyle değil 😂 eşim az kıskanıyor 😂
merkursavascisi_06 Kızım daha 3.5aylık ama babayı nasıl seviyor anlatamam bir cilveler bi gülmeler ona. Bana da gülüyor ama ona başka gülüyor baba kız aşk yaşıyolar resmen:)
Tosbikkkk merkursavascisi_06 ay ne güzel 🌺 benim hoşuma gidiyor böyle olması en azından bizimde bir nebze yükümüz kalkıyor
mysa2 Tosbikkkk evet mesela dün gece beraber yatıyoruz dönüp dönüp bana sarılıyor öpüyor seni çok seviyorum annecim diyor asjsjs 😀
cutiebun_ Tosbikkkk 5 yaşında oğlum hangimize işi düşerse onun tarafını tutuyor bence bizimki en çok dedeci sjsjsjsj ikinci oğlum 7 aylık benden başka kimseye gitmiyor 😂
Aslan34 Tosbikkkk kızımmm babacı bana diyo hadi git 😂😂😂 babasının elini tuttuğumu. Asla görmesin beni yitikliyo kendi tutuyo 😫😂 benimde işime geliyo babası herşeyiyle ilgileniyo bende oğlumla ilgileniyorum (5.5 aylık ) veya ev işlerimi yapıyorum