ZmrtAhsen Kızım 13 aylık 2 gündür ateşi var ve öksürüyo Hiç bişey yemedi sadece 1-2 dk emiyo bi de su içiyo Başı ve vücudu sıcak, ayakları soğuk Elimde iburamin ve mor calpol var Başka ne yapabilirim Alt 2 dişi var sadece de üst dişler mi çıkacak acaba
Tosbikkkk ZmrtAhsen cnm çocuk üşütmüş bence diş ne alaka ÖksürükTen bahsediyorsun Öksürük şurubu lazım doktora git
yorgunbeybii ZmrtAhsen gecmis olsun kızımda 11 aylık bi haftadir hasta soguk aldi üsüttü + dis dönemi ishal öksuruk balgam var antibiyotik ve hava kullaniyoz iyiye gidiyo cok sükür bol su veriyorum yemek yemiyo anne sütü iciyo gelip gidip
Mucizemm344 ZmrtAhsen diş degil canım tek bu benim kızım 10 gün oldu öksürük balgam ateş vardı antibiyotik hava kullandık ve havayı devam ediyoruz Dişide geliyor bizim ama tek diş degil
Alparslan54 ZmrtAhsen bebeğim de hiç bişey yemiyor çorba falan zorla içiyor mama içmeyi çok severdi onu bile istemiyor aç uyuyo ac kalkıyor yediğinide kusuyo ve bir haftadır böyle doktor balgam sökülene kadar dedi ne zaman bitecek bu durum bilmiyorum iyice çocuğum halsiz
Mirac_21032019 Tosbikkkk dis cikaran bebek cok salya salgilar buda oksuruk yapar.Ama bayaninki oylemi bilemem tabi.Ama diste oksuruk yapar.
Alparslan54 ZmrtAhsen merhaba bizde üç gün ateş oldu balgam gelimcede öksürük geliyordu onu atmak içinde kusuyordu doktorumuz ciğerleri temiz diye antibiyotik başlamadı bu gün bütün akıntısı basladi . İburamin soğuk algınlığı ilacı bize verdi kullanıyorum . Bide bı balgam sökücü verdi onunla beraber