Tugce Merhabalar hanımlar, Bebekleriniz kaç aylık ve gün içerisinde kaç kez uyuyorlar? 😴 Bebeğim 16 aylık. Tek uyku yapıyordu ancak son günlerde gündüz uykusunu bırakma konusunda ısrarcı. 🥴
Cennet1212 Tugce kizim 3 yaşında gündüz 1 defa 1 saat uyuyor bide gece yatinca sabaha kadar daha uyanmıyor yaklaşık gece 9 10 saat yatmis oluyor 🥰
Emir0_ Tugce gece uyanıyor mu benimkide 16 aylık gündüz bir kere uyur gece on kere kalkıp duruyor dış çıkarma döneminde artık ona yoruyorum ama cidden çok zorlanıyorum
NukleerBaslikliKizz Tugce 11 aylıkken tek uykuya geçti 24 aylıkken tek uykuyu da bıraktı 32 aylık şu an hala gündüz uykusu yok ama 10 da falan kalkıyo
Pakiz06 8 aylık sabah 6:30 kalkıyor emdikten sonra uyur 7:30 kalkar kahvaltıyı 9 gibi veriyorum 10:30-11:00 uyuyor 12:30-13:00 kalkış 15:00 veya 16:00 uyuyor Gece uykusuna 20:00 geçiyor
Serapileinci Pakiz06 allahımmm maşallah maşallah benimki 6 aylık gece saatte 1 uyanıyor akşamda 10-11 uyuyor sallamıyorum kendi kendine uyutuyorum niye böyle yapıyor anlamıyorum doğduğundan beri 🥹
-Nurdan- Pakiz06 bunu nasıl başardınız benim bebeğim gündüz uykularını yarım saat 40 dakika uyuyup geceleri de 2 saatte bir emmeye kalkıyır :(
elizsmommy Pakiz06 sanki kendimi okudum 😅 bizimki de 9 aylık aynen böyle nolcak bu yarım saat uyumalar 😩😩😩
Alparslaninannesi38 Pakiz06 ya benimde 8 aylık oğlum var iki uyku diyor gelişim tablosunda bende ona uymak istiyorum ama olmuyor 8 de kalkıyor 11 de uyuyor 12 de kalkıyor 15 de uyuyor 16 da kalkıyor 7 de bidaha uyumak istiyor durduramiyorum uyutuyorum bu seferde 00 da anca uyuyor ve beni yoruyor ne yapaliylrim acaba yardım edin ayları ayniymis
Bir_anneee 8 aylık 7 de kalkıyor öğleden önce 1 2 saat uyuyor bakıcıda öğleden sonra benimle 1 2 saat uyuyor akşam 6 7 gibi gece uykusuna geçiyor
Ygzpri Bir_anneee merhaba beneğim 7 aylık oldu 4 uyku yapiyor ama kısa kısa 20 dk filan 2 uykuya düşürmek istiyorum kısa uyuduğu için mümkün olmuyor akşam uymusu 7 gibi onuda 8 e çekmek istiyorum çok sık uyanıyor gece 6.40 gibi babası iş için kalkınca sese uyanıyor 🤦🏻♀️
1Anakuzusu Bir_anneee ya maşallah akşam uykusunu ne kadar erken yatıyorlar. Benim bebeğim de gün içinde benzer sizinkiyle ve 7,5 aylık. Akşam 9 da yatırıyorum yrım saat 40 dk maksimum uykusu. Sonra uyanıyor 11 buçuk gibi anca uyuyor iyice dalması 12 nerdeyse. Akşam uykusunu nasıl erkene çekebilirim bilmiyorum. Sabah çok erken kalkıyorum. Gece olunca da pilim bitiyor. Siz özel bir şey yaptınız mı acaba
Derinak Emir0_ benim kızımda 16 aylık gece hiç uyumuyor diyebilirim son 2 aydır böyle gündüz bazen tek bazen iki uyku yapıyor son bir haftadır temelli gece uykusunu unuttuk
Tugce Emir0_ Şikayet etmek gibi olmasın ama yenidoğan gibi uyanıyor. Son 1 ayda 4 azı, 1 köpek diş münasebetimiz oldu. Hakikaten zor bir dönem. Bazı günler uyanıp saatlerce oturdu.
minnos004 Emir0_ emziriyorsaniz memenize karanfil yağını sürüp oyle emzirin yada biberon un ucuna surun. Dişleri rahatlayacaktir onda da uyanmaz insallah sabaha kadar. Ben yapmadığım geceler kizim sürekli uyanir
Leyla13 Emir0_ biliyor musunuz tıpatıp aynı 16 aylığız geceleri Full uyuyan çocuk 2 aydır düzen kalmadı .6 diş ,biri çıkmadan diğeri başladı Allah çocuklarımıza rahatlık bizede sabır versin. Umarım geçer .
Sevdegulum 10 aylık sabah uyanış saatleri değişiyor uyku düzeni olmadığı için n zaman uykusu geldiğini anlatsam o zaman uyutmaya çalışıyorum en fazla 15 20 dk uyur bu şekilde genelde 3 defa uyur akşam 8.30 9 arası gece uykusuna geçer gece de saat başı neredeyse uyanıyor deliksiz 2 saat uykusu yok maalesef 😔😔
ceybug Sevdegulum benim.kizda 10 aylik tamda böyle gece 10 kere kalkiyo deliksiz uykusu yok neden acaba
Smyrna_Lina Sevdegulum aynı beni anlatmışsınız sanırım…😒😒 saat başı kalkmaktan hatta yarım saatte bir kalkmaktan artık fenalık geldi. 🫡 bir de ağlayarak uyanıyor kızım. Öyle durumlarda sakinleştiremiyorum. Önerisi olan var mı acaba? Ve neden ağlayarak uyanıyordur🙄🤔
Tugce NukleerBaslikliKizz Bu uyku olayını bebek kendine göre belirliyor herhalde. Literatür en az 1 uyku dese de kimse bunu bebeklere anlatamıyor.
angel24 Merhaba bizdede sabah kalkış 7:30-8:00 ilk uyku 10:30 1 saat uyuyoruz öğlen uykusu 15:00 2 saat uyku akşam yatış 9 :00 sevgiler
gokcedeniz 5 aylık olacağız 3 uyku yapıyoruz genelde sabah çok erken uyanırsa 4 olabiliyor bazı zamanlar.
Itsmymom Şöyle uzun uykulara ihtiyacım var biz 1 aylığız ve her iki saatte bir uyanıp 1 saat uyanık kalıyor özellikle gece 3-5 arası huysuz oluyor uyumuyor biz ne zaman o günlere geleceğiz 😔
gokcedeniz Itsmymom İlk 3 Ay cidden çok zordu bir düzen olmuyor ilk aylar malesef ama bi şekilde bitecek inanın benim bebeğim de yeni 5 aylık olacak şimdi ne ara 5 ay geçti diyorum 40 mız çıktıktan sonra biraz daha rahatlamıştım her ay farklı ama insan bi şekilde alışmak zorunda işte. Resmen bebişlerle bizde büyüyoruz.
hlyyklkk Itsmymom benim bebiş 5 aylık ben de tam tersini diyorum bebekken çok rahattıözellikle ilk 3 ay ama büyüdükçe zorlaşıyo bana göre 😅
Tugce Itsmymom Ne zaman o günlere geleceksiniz bilmiyorum ama Allah sabrını da dayanma gücünü de veriyor.
ZamaneAnnesii 20 aylık 9.30 veya 10 da kalkış öğlenden sonra 1.30 veya 2 de gündüz uykusu gece 11 de tekrar uyuyor gece beslenmesi yok fakat yatağında çok döner bu aralar salgına yakalandığı için sürekli öksürükle uyanma burnu tıkandığı için vs. Sürekli bi uyanış
Yigitefeannesi Tugce 6 aylık uyumamayı tercih ediyor 😁 gündüz zor şer üç uykuya yatırıyorum max 15 dk 20 dk olursa dünya benim oluyor akşam da uyutmasam 10-11 e kadar aklına gelmez oynansın gülünsün istiyor emzirirken kestirse gözünü şak açıyor 😬 yani ne bileyim gece üçte kalkıyor ağı agu sohbet muhabbet falan 🥲
Zehra-azra Yigitefeannesi benim kızım da 6 aylık son 2 aydır aynı durumda birde huzursuzluk cabası uyutmasam aklına gelmiyor uyuyacağım anladiginda çığlık kiyamet ağlıyor
Aajrl12 Yigitefeannesi Anammmm benim oglanda aynı durumda bizde 6 aylıgı maşallah dogdugu gunden beri uykuyla arası hiç yok 1 saat yatsa bile ben şok oluyorum 🤔🤔🤔
Nihalkckbylm Yigitefeannesi e bu benim 5 aylık kızım.d emerken kestiriyor sonra da gece 12yi buluyor uyuması. Bazen 1.30 da bulduğu oldu. Gece uyanıp duruyor. Gündüz uykusu çoğu zaman 20 dk. Bnde gün boyunca hoşaf gibi oluyorum
Noriye Tugce 7 bitti gunduz 2 gece bilmem kac kez kalkar 🥹saglik olsun bugun epey hastayim ona gecmesinde korkuyirum
Emirin_Annesi10 Noriye bir tane sarımsak yutun. Bolbol ıhlamur için çörekotuyağı içebilirsiniz. Ayrıca bir miktar bakın içine 3 4 tane sarımsak ezip bekletin günde 1kez 1tatlı kaşığı alın inanın çok faydasını görürsünüz
Rez Tugce 16 aylık kızım 2 uyku yapıyor gündüz uykusu maks 3 olursa gece de 11 saat uzmanlara göre tamamız da :) akşam 21:00 de uyursa 7 de uyanır 13:00 de uyur 15:00 de uyanır sabahtan çok yorulursa yürüyüş temiz hava öğlen uykusundan 17:00 de uyanıyor
bilgeanne44 hhacerozer en zor’u ilk zamanlardır. Hepimiz bu dönemi yaşadık ve gittikçe kolaylaştığını, bebeğinde aklı ermeye başladığında ihtiyaçlarını daha kolay anlayabildiğimizi kabul edelim