Cansu97 Biraz detaylı yazacağım istersen görsel de paylaşırım öncelikle bebeğim 2 aylıkken biz alerji teşhisi aldık biraz emiyor biraz mama içiyor du ben diyete başlamıştım ancak memeyi tamamen reddetti ve alerji maması na başladık bizim şikayetlerimizde kakada mukus, gaz sancısı, yoktu sadece atopik Dermatit alerjiye bağlı egzama vardı beni sürekli yeni doğanda olur böyle kızarıklıklar öpmeyin babasının sakalı deymiş tir diye diye telkin etmeye çalışıyor lar yüzündekiler bi sönüyor Bi çıkıyordu başka bir şikayeti olmayınca da alerjisi yok diye düşünmüştük ama doktor her bebekte bu sürecin başka belirtileri olacağı kimin bebeğin tüm şikayetleri aynı anda yaşadığı kimilerinin sadece cilt tepkili olduğunu söyledi biz sadece cilt tepkiliydik mamayı değiştirdik ve yüzü için Advantan krem, mustela stelatopıa kullandık sonra şikayetleri azaldı şuan 1 yaşında 6. 7 ayda ek gıda da yavaş yavaş açtık diyetimizi 1 yaşına kadar şampuanı atopik ciltler sebamed, nemlendirmek için hergün bioderma atopik ciltler için nemlendiricisini kullanıyoruz şükür şuan süt ürünleri tüketiyor ama cildi kurulduğu anda egzama ları hafif hafif hala çıkıyor tekrar krem sürüyoruz geçiyor