Hatice-31 Kızlar oğlum 4.5 aylık atak haftasındayız öncesinde gayet güzel emerken birden sağ gögsümü emmrye başladı sol göğsümünde çok zor veriyorum bu durum ne zamana kadar böyle gidecek böyle olup eski düzenine dönen var mı ??
Mgf Hatice-31 aynısını biakç gündür bnde yaşıyorum Bi hafta snra 3 aylık olcz. Sol göğsümü alıyo ama sağ göğsümde sürekli ağlıyo emiyo doğduğundan beri zaten sağ göğsmle çok barışamadılar şimdide hiç emiyo. Sadece ilk başta solu verip birz snra sağa geçirirsem emiyo öyle deneyebilirsiniz sizde
amansallagitsin Hatice-31 uyurken deneyin ruya orgunu yapin. Uyanikkende hoplama ziplama dans ederk meme emrkn pozisyn dgstrrk deneyblrsnz nrmlde 3 ve 4 cu aylarda meme reddi yasanir zamnla duzene girer anck uzerine giderek pes etmeyerek pes edersnz zarari olur
tiredmom_ Mgf ben de üç aylık aynı durumu yaşıyorum başta saği almasa da solu emiyordu şimdi ikisini de bıraktı
Mgf tiredmom_ ben almadı zaman kaldırıp sakinlştirip sonra tekrar meme veriyorum oda işe yarıyo ne kdr sakin olursa okadar koly oluyo tutması. Birçok kişinin başına gelmiş ve herkesin söylediği sakın emzirmeyi bırakmayın zamanla geçecek Bi durum diyolr.
Hatice-31 Çok teşekkür ederim içimi biraz da olsa rahatlattınız Mgf çok teşekkür ederim içimi biraz da olsa rahatlattınız