Gltnesi Merhabalr hanımlar Aptamil 1 kullanıyorum bu kez mamasını kaynım almis Aptamil 2almis bende hiç farketmeden üç defa verdim kızım 2aylik ama Aptamil iki 6-9aylik bebekler için devam sütü niteliğinde bişey olur mu
aylinpala Gltnesi verilmemeli. Mamaların koyuluğu ve besleyiciliği numarasına göre değişiyor. Kabız falan olur bi de daha çok küçük bebeğiniz
zeyderler Gltnesi valla sizi korkutmak istemem ama bi fenomen oğluna aynı şey olmuştu çocuk günlerce yoğun bakımda kaldı. Bence bi dr varsa sorun tanıdığınız
Anakuzusuuu Gltnesi 1 aylık bebegime eşim 1yaştan sonra verilen mamayı yapmıştı(akrabamızla mamaları karıştırmış) bi gece gözlemledim bir şey olmadı sabah doktor kontrolümüzde vardı sordugum zaman değişik bir şey gözlemlemediyseniz bir şey olmamıstır dedi
zeyderler Gltnesi inanın ümrantoydu galiba markette çalışanlar yanlış no mama vermiş bebeği 3 4 gün tedavi gördü
Anakuzusuuu Gltnesi hayır sadece 1 kere verdik yanlışlıkla bir daha da vermedik Bir şey olmadı ,yazım yanlısı yapmısım 1 aylıkken verniştik kızım şuan 15 aylık
Babygirlsmom zeyderler ne kadar süre kullanmış? Ben de yanlışlıkla 24 saatir 8-9 kez vermişim. Nasıl böyle bir aptallık yaptım bilmiyorum. Sadece yanaklarında kızarıklık var ☹️
zeyderler Babygirlsmom tam bilmiyorum ama bence bi hastaneye götürün. Ciddi problem oluyor sonra bağırsaklarda korkutmayım sizi ama risk almayın