ervakusunannesi 4 aylık bebekleriniz kaç dakika emiyor? Benim ki 5 dakika anca 5 dakikadan sonra atıyor kendini? Az mı bu süre? Daha sonra yine teklif ediyorum veriyorum ama 5 10 saniye emip geri bırakıyor
Deletedmom_58 ervakusunannesi 5 dk emip geri atıyorsa tazyikli geliyor olabilir ya da gazı olabilir 🥰
Urasss13 ervakusunannesi eğer çok sık emiyorsa belki doyuyordur. Yine bilemiyorum ama aklıma öyle geldi 😊
vaveyla_1 ervakusunannesi benimki de aynen böyle yapıyo 5 dakikadan fazla emmez sonra yine veririm ya tutmaz tutarsa da anca 1 dk 🤦 benim bebeğimde pazartesi tam 4 aylık olacak
Poncikkkk ervakusunannesi doyuyor demekki sen asla süreye bakma bırak nekadqr emmek istiyorsa o kadar emsin aylık kilo takibi normalse bşr sorun yok bazen böyle fiziksel ihtiyaçtan da az emerler maksat kokunu almak kucağında olmk
ervakusunannesi Deletedmom_58 gazını alıyorum 5 dakikadan sonra, tazyikli de değil aslında vardı o sorun ama çözdük düzeldi bilmiyorum ki yaa
Urasss13 ervakusunannesi yok hayır sık değilmiş. Ben hani 20 30 dk bir istiyordur belki emiyordur diye düşündüm. Ama eger 5 6 çişli bez alıyorsan ve kilo artışı varsa doyuyordur yoksa bilemiyorum