Fatmaa_2021 Kızlar 43 günlük oğlum var şu bir kaç gündür gazını çıkarırken kusuyor neden olabilir acaba bazen az kusuyor bazen biraz fazla
mfp Fatmaa_2021 abim.coxuk doktoru benim ki de 48 günlük hem burun hem ağızdan aynı anda kusuyor dedim korkma fazla yi mide dışarı atıyor dedi
yorgunbeybii Fatmaa_2021 gecmis olsun bebegim 6 ay cok ama cok kustu aglama noktasina gelirdim reflusu vardı cok sükur o gunler gecti 11 aylık olduk ama arada hala kusar üsütunce bsy yerken korkmayın endiselenmeyin ne cektim bee 😂😂
Fatmaa_2021 Pinpony doğduğundan beri kusması vardı aslında bazen burnundan falan kusardi ama şu bir kaç gündür gazını çıkarırken kusunca tedirgin oldum biraz bazen agznda oluyor peynir kesiği gibi bazense direk süt olarak çıkarıyor
penyy Fatmaa_2021 emdikten hemen sonra kaldırıyorsanız kusabilir hemen benim oğlumda 2 aylık kusar sürekli bide gazını çıkarırken çok sinirleniyor çok hareket ettiği içinde kusuyor
Pinpony Fatmaa_2021 peynir kesigi gibi olduğunda sütünüz yarıyor derler ama net bilmiyorum süt gelince de zaten fazla emdiği sit gelmis oluyo
Fatmaa_2021 yorgunbeybii teşekkür ederim annelik böyle bsy demekki korktm kızım hiç kusmadgi için sasrdm bu bebede 😀
yorgunbeybii Fatmaa_2021 benim de ilk cocugum korkardim alistim zamanla doktora gotururdum farkli özellere hepsi ayni seyi soylerdi sonra zamana bıraktim ee tabi yıprandımda 😂