findiginannesi_ Kızlar nasıl memnun musunuz .almaya değer bişey mi 🙄kullananlar cevaplarsa sevinirim 🤩
Gzd findiginannesi_ bizde xiaomi r1 pro var çok memnunum, çocuklar uyurken akşam dizi izlerken koşuyorum yürüyorum keyfime göre ☺️
15520 findiginannesi_ eşittik bisiklet daha iyi 💃ikisini de kullandım şu an koşu bandı var bisiklet annemde ama geri getireceğim bisikleti koşu bandında bş saatte yaptığını eliptikte 20-25 DJ da yaparsın
egeninanns findiginannesi_ 😂a öyle deme o kolları iyi oluyor büyük parçalar asılıyor . Benim oğlanla onun üstüne çıkmak mümkün bile değil süs gibi duruyor evde
findiginannesi_ egeninanns Bende almaya niyetliyim hiç değilse oğlum uyurken kullanırım biraz en azından
Hollymolly Askılıı olarak kullanıyorum ben de… gerçekten gereksiz elden çıkarmaya çalışıyorum alan da yok Leslie daha iyi
Ecemyldz bizde de var bn bi süre kullanmadım ama şimdi kullanıyorum gayet iyi film yada müzik eşliğinde sarıyor
Hollymolly 1SDKG- haha hadi Ya 😀 valla benimki spor salonunda olan ağırlardan yıllardır taş gibi ama yerin darsa zor Ya.. böyle alanın olcak yani