Esilaannesi Sağlık ocağının verdiğinı kullanıyor musunuz kızlar? En iyi Demir ilacı hangisi kullanıp memnun kaldıklarınız ?
Beyzaevren Esilaannesi sağlık ocağına parapen olduğunu duydum araştırdım onu vermedim ocean aldım kulandik yan etki etmedi visnr kokuluydy çok güzel bı tadı üstelik beyaz kırmızı değil leke yapmıyo
1625goktug Esilaannesi sağlık ocağının verdiği demir ilacının içerisinde paraben var tıpkı verdikleri D vitaminin de olduğu gibi. Paraben ilaç ve kozmetik sektöründe kullanılan koruyucu bir kimyasal maddedir. Ocean marka temiz içerikli
atlasask Esilaannesi ben de sağlık ocağındakini kullanmadım sidefer kullanıyorum demir. D vitamini de ocean. Sidefer kilosuna göre 7 kiloysa 7 damla d vit 3 damla demişti doktorumuz
Esilaannesi Beyzaevren nasıl kullanıyorsunuz kaç damla aç mı tok mu sabah mı akşam mı kusura bakmayın çok soru sordum
Beyzaevren Esilaannesi yok sorun değil canım kilosuna göre veriliyordu ben beş damla verdim. Bebeğim 7.5, kg aç verdim emmeden önce veriyom
Malefiz @ Beyzaevren benim bebeğim de 7.5 kilo sağlık ocağı kimi begenmedim. Ocean kilosuna göre değil mi doktor my 5damla verin dedi?