Ya kızlar pazartesiden beri diyetteyim ama öyle böyle değil baya sıkı bir diyet tek öğün besleniyorum nerdeyse kendimi buna alıştırdım zaten çok hırslı başladığım için öyle gündüzleri açlık krizleri falan yaşamıyorum açlığımı unutuyorum yani ama akşam olunca 7-8 den sonra ay bi açlık midem ağrıyor böyle karnım sırtıma yapışıyor sanki bişey yemiyorum bitki çayı vs içiyorum ama acaba bunun önüne nasıl geçebilirim ? Biliyorum sağlıksız bir şekilde yediğim için açlık krizi oluyor akşam dengeli ve düzenli beslensem bu sorunu yaşamam ama ben hayatım boyunca bir sürü diyet uygulayan bir sürü diyetisyen gezmiş birisi olarak sadece bu şekilde kilo verebiliyorum aç kalarak herkesin farklı tabi daha öncede bu şekilde 28 kilo vermiştim ama tabi o zaman çocuk yoktu sosyal bir hayatım olduğu için geziyordum çalışıyordum sürekli aktiftim yani akşamları böyle bir durum yaşamadım hiç şuan evde olduğum için akşam olunca aklım hep yemeğe tatlıya kayıyor gündüz hiç yokta ya var mı benim gibi olan ne yapıyorsunuz bu durumda ?