1625goktug Kızlar selam. Esra ezmeciyi takip eden, kitaplarını okuyan ya da yağlarını kullanan vs. Var mı. Bir göz ucuyla baktım sayfasına millet ne dualar ne teşekkürler ediyor anlatamam. Bilen ilgilenen varsa yazabilir mi ?
kenankaan 1625goktug burada meşhur tuzlamasın duydum, öyle şeylere çok inanmadığım için ayrıntısına bakmadım. Ama inanan cok
cekikveannesi 1625goktug tuzlu suyu denedim faydası oldu mental olarak rahatladım kitabını alan arkadaşım beğenmediğini söyledi bende almadım açıkcası bir defteri var sattığı asla inanmıyorum işe yaradığına
lyl0742 1625goktug Kitaplarını okudum tuzlu suyu da yaptım bence değişen birşey yok 😃 onun kitapta söylediği taktikleri uygulayamıyorum herzaman yani
1625goktug Brutal-Betty valla ne yalan söyleyeyim bana da gelmiyor ama etrafımda çok arkadaşım tuzlu su çapa bilmem ne diyerek bir sürü şey anlatıyor Allahım acaba mı dedim bir ara tövbe Estağfirullah
cekikveannesi 1625goktug araştırın siz isterseniz googleyın çok fazlası var ben sadece mental olarak rahatlama hissettim daha hafif kendimi kötü hissettiğim zamanlarda yapıyordum bir de dişil enerjiyi artırıyor.