Yagizarel Merhaba herkese bn bakıcı olayına değinmek istiyorum kimler çocuğunu bakıcıya birakiyor yada evine bakıcı alıyor ücretleri nedir acaba bilgi paylasirsak anneleri sömürenlere fırsat vermemiş oluruz,şimdiden teşekkür ederim
benkosarim Yagizarel şu anda anneleri sömüren bir düzen olduğunu zannetmiyorum çünkü bakıcı fiyatları çok fazla gelebilir ama yani bebekle ilgileniyorlar 7/24 yanındalar genelde 1000 dolardan fazla alıyorlar yabancı bakıcılar yani o da 18.000 falan yapar Türk olarak sadece gündüz gelip akşam gidenler de en az 7000 alıyor sigorta da var Kaçak aralarda tanıdığımın çocuğuna bakayım falan diyenler var hani bir iki saat geleyim ya da sigorta olmasın falan diyenler onlar da en az 4.500 falan alıyor bu devirde geçinmek zor bir çocuğun sorumluluğunu almak daha zor bütçe yokken bir bakıcıya fazla fazla ücret vermek de zor iki tarafta da zorluk yaşanıyor bakıcılarda zor geçiniyor
Hilal_4444 Yagizarel ablam 2 çocuğuna evinde baktırıyor sabah 8 öğlen 3 arası 3500 veriyor bu arada Malatya dayız biz burda fiyatlar aşağı yukarı bu şekilde
Yagizarel benkosarim bakıcısınız sanırım üniversite okuyanlar onların istediği ücreti alamio şuan ,evde oturup çocuk bakacaklar bukadar abartilmasami acaba
benkosarim Yagizarel yok bakıcı filan değilim kendi çocuğum anca büyütüyorum piyasayı birazcık gördüm bir tane tanıdığımız kadın bakıyordu da yok şu an bakıcılar çok iyi kazanıyor Türkiye’de bayağı ilanlar falan dolu bakıcı ilanları eğitimli bakıcı istediklerinde fiyatlar daha da yukarıya çıkıyor mesela İngilizce bilsin yok ek olarak başka bir dil daha öğretsin falan isterlerse eğer 20-25.000 bandından daha fazla
Yagizarel Hilal_4444 bu fiyat iki çocuk icinmi acaba birde ablaniz kendi evine alıyor bakiciyi degilmi yanlış anlamadim
Hilal_4444 Yagizarel evet iki çocuk için kendi evinde bakıyor bakıcı sabah gelip öğlen gidiyor bazı günler daha erken çıkıyor
Yagizarel benkosarim yok artık yani ozmn herkes işi bıraksın kendi çocuğuna kendi baksın hayat şartlarında gecinemedigimz için çalışıyoruz ztn onuda bakıcıya verirsek ne anlamı var
Yagizarel superanne2 hangi il acaba merak ettm dogrusu cnku Malatya’dan sonra bu fiyatta iyi bence acaba benm yaşadığım şehirdemi herks çok zeki yada karşısındakini enayi falan mı saniolar🙃bilemedim
Yagizarel Yaşadığım şehirde sabah 7.30-17.30 asgari ücret isteniyor kendi evinde bakanlar buda yani eve gelmiyor