paramedikanne- Merhaba🌸 Benim bebeğimde 7 ay 8 günlük yaklaşık bi 15 gün önce bizde aynı şeyi yaşadık herşeyi yiyen oğlum birden herşeyi reddetmeye başladı en sevdiği şeyleri bile yemez oldu mama ile besleniyor mamayı bile istemiyordu inanılmaz strese girdim birden bire ne oldu,hep böyle mi devam edecek acaba diye.. 50 farklı tarif denedim hiçbirini yemedi..Diş mi geliyor acaba dedim ama henüz birşey yok.Şuan düzeldi hala bazı şeyleri istemiyor ama iştahı yerine geldi dönem dönem olabiliyor sanırım belki diş geliyordur sizde, damak ağrısı olunca kaşık reddi yapabiliyormuş canınızı sıkmayın geçicidir umuyorumki çokta zorlamayın daha da inada bindiriyorlar.Birde damak tadları gelişiyor belki ondan seçici olmaya başlıyorlar sanırım. Endişenizi çok iyi anlıyorum kendinizi yıpratmayın mama içiyormuş en azından aç değil diye düşünün biraz ara verin öğün hazırlamayın.Ufak ufak teklif edin yediği şeylerden hem sizde strese girmezsiniz,tabak tabak hazırladığım şeyleri döktüğüm için çok iyi biliyorum inanılmaz sinir bozucu bir durum zamanla düzelir inşallah ❣️