mrvelfada Kızlar adetim 1 gün gecikti en erken testte ne zaman çıkar? Oğlum 1 yaşında daha inşallah yoktur birşey. 🥺
Ozlem2904 mrvelfada ilk bebegimde 1 gün gecikince yaptım ama öncesinde erken hamilelik belirtilerinin hepsini yaşıyordum sadece hepsine kılıf bulmustuk neredeyse 1dknicinde çift çizgi vardi
joyfulmom mrvelfada 13. Gün gecikmedeyim şuan😂 Testte negatif çıkmıştı 8. Günde kan verdim sağlık ocağında kanımı kaybetmişler tekrar verdim pazartesi gününu bekliyorum
mrvelfada Ozlem2904 Belirtiler nelerdi? Ben kaç gündür müthiş terliyorum ve şişkinliğim var. Biraz da hafif bulantı ara ara. Ama adet belirtileri diye düşündüm hepsini
Deletedmom_52 mrvelfada hayır pek belirtim yoktu bilerek korunmuyoduk bebek istiyoduk o yüzden öğrenmek istedigim icin erken test yaptım
Ozlem2904 mrvelfada gece ateş basıyordu belimden yukari doğru terliyordum birde çok sık 10 15dk da bir wc ye çıkıyordum asiri birde belnagrim vardi
mrvelfada Gizemlibirisi Ay valla merak ve korku karışık en iyisi test alayım en azından merakım gitsin
Duyulurum mrvelfada ben beş günden önce yapmam. Çünkü hiçbir zaman 4 günden fazla gecikmez. İki defa hamile kaldım ikisinde de 5. gün de olmayınca test yaptim :)
Ozlem2904 mrvelfada test yapın siz en iyisi. Ben bel ağrım için spordur dedim ateş basmalari için sıcak wc ye çıkmak içinde çok su dedim ama hamileymisim