Eylulun_annesi0 Baybay night damla varmış uykuya kolay geçmesi için, kullanan var mı acaba bebeğim 3,5 aylık ama bilemedim kullansam mı ?? Aşırı direniyor uyumakta. Uyutmazsam çok mutluyuz :)
emayy Eylulun_annesi0 benim bebeğim 11 aylık gece sürekli uyanıyor çocuk doktoruma sordum alıp kullanayım diye kesinlikle onermedi birde bebegibiz çok küçük 4. Ay atagindadir zamanla geçer
Habibe08 Eylulun_annesi0 bildiğim kadariyla zaten 2 yas alti kullanmiyo onu bende cok düşündüm ama sonradan uyku icin ogluma bilmedigim kimi doktorun onerdigi kiminin onermedigi biseyi vermek istemedim acikcasi yan etki her cocukta birde olmaz siz bilirsiniz yinede herkes cektigini bilir tabiki
Hlldrk Benimde oğlum 3.5 aylık. Eşime aldırdım ama henüz kullanmadım kıyamadim açıkçası bende burda bekleyim
Poyrazin_annesii Bnm arkadasım 22 aylık bebegıne kullanıyor. Uykuya dalmasını sağlıyormuş sadece ama gecelerı yıne sık sık uyanıyormş
Ococila Oğlum 2.5 yaşında doğduğundan beri uyku problemi var gece sürekli uyanıyor yine de kıyıp kullanamıyorum sizinki daha çok küçükmüş atak haftasındadır bir süre sonra düzene girer