Eymennn1 işinize karışmak gibi olmasın ama sizin söylediğiniz park yatakta küçük. Şimdi sığsa birkaç ay sonra sığmayacak. Hareketleri arttıkça geniş alan istiyor bebekler. Dar alanda yatarsa çok sık uyanır ve uykusuzluğu öğrenir. Hali ile sizinde sinirleriniz bozulur. Geniş oyun park yatakları var. Ondan alın dicem ama kullanışlı değil. Fileleri yırtılacak bir zaman sonra. Ben montesori yatak kullanıyorum oğluma. Çekmeceli aldım ama çok pişmanım. Geçen gün oğlum yataktan düştü daha 6 aylık düşünün. Emeklemiyor, yürümüyor ki o zaman ne yapıcam bilmiyorum. Yatak çok güzel, geniş, ferah. Yatağına aldığımdan beri bende aşırı rahat ettim bebeğimde ama hareketlendikçe bir bebek için malesef ki güvenli değil. Benim bebeğim düştü işte en güzel örnek benim. Yatağın kenarlarına bacağını atıyor mesela. O bacak o kenardan bir geçse yan düşer bu sefer Allah korusun. O açıdan ekstra yüksek korkuluk yapmıyorum mecburen. Birde öyle denicem. Eğer yine olmazsa çünkü malum büyüyor. Yatağını değiştiririm diye düşünüyorum. Umarım korkuluklar işime yarar🙏🏻