Bilgekpn İlk reglimi 40 ımın çıktığı ertesi günü oldum , normalde 7 gün sürüyordu 11 gün sürdü . Şimdi reglim 2 gün gecikti . Bu durum normal mi ?
Cihangiriinannesii Bilgekpn Emziriyorsanız çok normal. Ben doğumdan 11 ay sonra adet olmustum. Emzirmiyorsaniz bile normaldir vücut anca toparlanıyor
Skylifee006 Bilgekpn 40 dan sonra gelen regl olmuyor sanırım bende öyle oldum sonrasında 8. Aya kadar hiç olmadım 😁
Bulgaristan-kizi Bilgekpn ben 4 ay oldım doğumdan hemen sonra 5 ay olmadım sonra bi ay oldum bi ağ olmadım şimdi her ay oluyorum düzensizlikler çok normal
MnkKrtl Bilgekpn ben doğumdan sonra 15 güne yakın oldum sonra bitti 40mın çıktığı gün tekrar oldum bi gün sürdü birdahada gelmedi
Cihangiriinannesii Bilgekpn Varsa bir kaçak test yapın bakalım 😀 Ama sanmıyorum rahim kendini 6 ayda ancak toparlıyor regl gecikmeleri yada hiç olmamak çok normal 😌
Bilgekpn Cihangiriinannesii ama hemen hamile kalanlar da var 😅 aslında 4 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif di olsa çıkardı diye düşünüyorum . Bir yandan da geç döllenmeyse hadi diyorum resmen kendime sürekli vesvese verip duruyorum ya
Cihangiriinannesii Bilgekpn İlk zamanlar oluyor öyle ya sürekli insan kendini hamile sanıyor nasıl bir psikoloji ise artık 😀
Aylizzmm Bulgaristan-kizi Bende 3. Ayda hastalandim ikinciye bir gün gecikti 3. Ye şimdi 15 gün gecti ağrım var ama olamıyorum korkmuyor da değilim ama başka bir belirttim yok sadece bu aralar göbeğim çok seyriyo ama her yeri olamıyorum diye mi bilmiyorum
Bilgekpn Bulgaristan-kizi bi doktora gittin mi peki ben öyle bişey yaşasam bi doktora giderim hemen ne kadar normal deseler de 😅
Bulgaristan-kizi Bilgekpn gittim tabikide bunu normal diyen doktor zaten adet söktürücü ilaç verdi 10 gün sonra adet oldum
Bilgekpn Bulgaristan-kizi anladım bende test yapacağım negatif sonuç alırsam doktoruma bildireceğim adet olamıyorum diye
Bulgaristan-kizi Aylizzmm en doğru sonucu kan sonucu verir ama eğer hamile değilseniz düzensizlikler çok normal 1 sene adet olmayan bile var
Aylizzmm Bulgaristan-kizi test yaptım negatif çıktı ama pazartesi günü gideceğim bakalım yinede soğan kürü yapıyorum birde