Sumeyrakk Bugün sağlık ocağında 2.ay aşılarınıda yaptırdım hemşirem özel menenjit aşısını önerdiğini söyledi rotavirüsü yaptırmayı düşünmüyorum ama menenjit aşısını yaptıracağım sanırım sizler neler düşünüyorsunuz yaptıranlarınız var mı ?
sedaelif Sumeyrakk bende rota yaptırmadım menenjit yaptırdım. Her gittiğim doktor menenjit yaptırmamı istedi rota pek söyleyen olamadı bende bilmiyordum ama buradaki annelerin çoğu ikisinide yaptırımış.
Elcinn Sumeyrakk en önemlisi rotavirüs aşısı hiç düşünmeden yaptırın ikisini de evet maddi olarak pahalı ilaçlar belki durumlar müsait olmaya bilir ama ne olursa olsun yapılmalı . Ben erken aşılama yaptım kızım 4 aylıktı bexsero yani menerjit aşısı olduk aynı şekil rotavirüs aşıları
sedaelif Eloo005 canım ben rota aşısını öğrendiğimde 9 aylıktı doktor vakti geçmiş dedi. Sanırım 8 aylığa kadar yapılıyor
Elcinn Eloo005 doktorunuz size ay ay söyler yapılması gereken ayları bi planlama yapar ona göre yapılır bazı doktorlar 9 ayda 12 ve 15 aylık zamanı da yapıyor kimi bizim gibi 4 aylık başlıyor hani doktorunuza baglı
Irmakmelegim Sumeyrakk rotadq menenjitte yaptırın nasıl böyle riske girip rota yaptirmassiniz ben ikisininde yaptırdım bütün özel asilarimiz bitti 16.5 ayligiz
Edis07 Sumeyrakk biz 1. Dozunu yaptirdik. Cok nadir gorunen bir virus ama malesef olumcul. Ben kafam rahat etsin diye yaptirdim. 2 tane daha dozu kaldi onlarida 7 ve 14. Ayda yaptiracagiz insallah ( aylari doktorumuz belirlemis) rotanin 2 dozunuda yaptirdim