asliibrk çok geçmiş olsun pazartesi gününden beri bizde baya kötüyüz. 4 gün sürdü ateşimiz. 40 lara dayandı. 9 yaşındaki oğluma 6 iğne hava ateş düşürücü 27 aylık kızıma domuz gribi ilacını ateş düşürücü ve hava verdi. Ama gece özellikle bir öksürük krizi tutuyor uykudan ağlayarak kalkıyoruz. Ciğerlere inmesin diye uğraşıyoruz, inerse zatürrye çeviriyormuş. Bugün ateşimiz yok ama kızım hala öksürmekten uyuyamadı. Eczacı arkadaşım da d vitamini yüklemesi yaptırdı, birde bağışıklık sistemi güçlensin diye vitamin verdi. Bol sıvı tüketiyoruz, sabah portakal mandalina elma havuç sıkıp karıştırıp içiriyorum, çorbaları kemik suyuyla yapıyorum, ıhlamurla birlikte karışık bitki çayları yapıp balla içiriyorum. Bol bol da su içmelerini sağlıyorum. 6 aylık bebeğe bunları veremezsiniz emziriyorsanız siz tüketin, birde çorbalara bol sarımsak koyuyorum. Geçmiş olsun sizede , ciğere inmemesine dikkat edin, hırıltı sesini dinleyin ve ateş çok yükselince beklemeden gidin. 2 kez serum takıldık. Felaket salgın ve hastaneler tıklım tıklım.