tugbaugur Kızlar selam , ilk bebeğim ateşli mi değil mi nasıl anlarım elleri sıcak ama yanakları alnı normal sıcaklıkta, ateşli mi oluyor ?
AntiSosyallKelebek tugbaugur E normal sıcaklıkta diyorsunuz ateş ölçer yok mu evde ? Kaldı ki ateşli bebek sürekli ağlar
Bebegimm1 tugbaugur koltuk alti ates olcer varsa olcun yada kulaktan olan varsa o sekilde anlarsiniz atesi olan bebek belli oluyor aslinda siz cok fazla giydirmeyin tabi evin sicakligina gore giydirin ustundekiler bazen fazla geliyor vucut isisi artabiliyor
Tecrubeli_anne tugbaugur üstünü kalın giydirmek battaniyeye sarıp sarmalamaktan daeli ayağı çok sıcak gelebilir ben genelde çocuklarımın ateşinin olup olmadığını alınlarından öperek farkederim tabi dudaklarım sıcak olursa ateş ölçerler de teyit ederim odanın sıcaklığını sabit tutun 22-24 derece arası ideal sonrasında çok kalın giydirmeyin geçen aynı hatayı bende yaptım baktım çocuk yanıyor sonra normal giydirdim iyi oldu
AntiSosyallKelebek tugbaugur El ayak soğuk olabiliyor ateşi olsa emin ol anlardın ve en kısa zamanda ateş ölçer edinin burda kimse ateşi var yok diyemez.