Minomin Merhaba, bu ay ücretsiz izine ayrıldım ve promosyon da bu ay yatıcak benim gibi ücretsiz izinde olup promosyonu yatan oldu mu acaba? Forumda okudum yatan da olmuş yatmayan da neye göre belirleniyor bu acaba🤔
MeetJoeBlack Minomin bildiğim kadarıyla ücretsiz izin bitip işe başladığınızda , çalışmadığınız Kısım çıkıp kalan kısmı ödüyorlar. Ben de ücretsiz izindeym ama bizim daha promosyon anlaşması olmadı bakalım olunca göreceğim ☺️
MelindaMelisa Minomin Anlaşmanın yapıldığı dönemde eğer aktif çalışıyor (ücretsiz izinde değilseniz)görünüyorsanız alırsınız ancak anlaşma yapıldığında pasif durumdaysanız alamazsınız.Bankalarla anlaşma kişi bazında yapıldığı için bu şekilde işliyor.
burcuo Alkkkkk Minomin Ben de böyle biliyorum. Bizim de 2023 nisanda yatacak ama ben izinde oluyorum hala
Minomin MelindaMelisa aa öyle mi kaç aydır belliydi zaten aralık ayında yatacagı anlasma yapılmıstı yani ama benim dogum iznim bitip yıllık izinlerim de bitince bu ay ücretsiz izne ayrılmak durumunda kaldım artık yetismedi promosyona😬 o zaman bi ihtimal yatabilir belki☺️
Alparslanefe06 Minomin iki gün üç gün rapor alın bir iş günü bile maaş alırsanız promosyon yatar yoksa işe başladığınız zaman alırsınız oda aylık üzerinden kesinti olur yani her ay için kesinti yaparlar
Minomin Alparslanefe06 bizim kurumda maaşlar peşin ödeniyo yani aralık ayının maaşını kasımda yatıyorlar aslında hatta ücretsiz izne cıkınca bi miktarını ödemek durumunda kaldım bu ay da maaş yatmadı ocak ayınınki yani. Bakalım ne olucak merak ediyorum ben de