Yaso1_ Bebeğim 3 ay on günlük parmağını emmeye başladı yumruğunu diğer parmaklarını da ağzına götürüyor ama baş parmağını sürekli emmek istiyor normal mi bu durum geçici mı alışkanlık olarak kalıcak diye endişe ediyorum
Beraninannesii Yaso1_ Oral döneme geçiyor . Yani keşfettiği her şeyi ağzına götürmek isteyecek tabi ilk önce ellerini fark ettiği için ellerini götürüyor .😇 Sonrasında diş dönemi gelecek o zaman da ellerini sık sık ağzında görebilirsiniz 🌸
Edis07 Yaso1_ bebek herseyi agziyla kesfeder canim merak etme gayet normal. Benim bebegim 5bucuk aylik 3 ayindan beri yumrugunu agzina sokuyor🤭 benimkide bas parmagini hic emmesini gormedim ama yumrugunu bide isaret ile orta parmagini surekli emer. Cok tatlis oluyorlar🥰😁
Sutlukahveeee Yaso1_ yasa bunu okurken oğlum 3 aylık olmak üzere ellerinin şapirtisj geliyor kulağıma 😂😂😂 nasıl emiyor ya keşfediyor canım ilk oglunda öyleydi sonra terk etti uzun surmedi Dr sordum normal dedi yani 🥰
Sulee_ Beraninannesii evet canım geçici bir dönem bu benim kızımda ilk dişi çıkana kadar hep baş parmağını emdi sonra bıraktı kendiliğinden
Yaso1_ Sulee_ inşallah bırakır ya benim kardeşim 15 yaşında hala emiyor parmağını acaba ona mı çekti diyorum umarım bırakır 🙏🙈