Kızlar bundan 25 gün önce hasta oldum normalde bugüne kadar hep özele giderim boğaz grip öksürük sıkayetıyle gittim neyse kafasına göre bı antıbıyotık verdık sef adında bi hafta kullan dedi emzırıyorum die sonra kullandım daha beter oldum neyse busefer dedım devlete gıdeyım 8 aylık hasta oğlumu halasına bıraktım gittim saatlerce sıra bekledım busefer muayene etmeden yine kafasına göre ilaç verdiler kullan dediler kullandım tabi durumuda anlatıyorum bi haftadır kusmam var diyorum neyse eve geldim yine kullandım ilaç kusmam bitmedi öksürüğüm gittikçe arttı evde tabi doğal yöntemlerde uyguluyorum neyse dün gece oldu oğlumu uyuttum eşim gitti ablasını aldı geldi başında beklesin die beni busefer özel bi hastaneye götürdü güzel bi hastane doktor ciğerlerime kadar baktı kan tahlil ıdrar yaptı serum taktı beş paket ilaç yazdı sonuçlarım pek güzel çıkmadı ıdrar yolu enfeksiyon çıktı kan değerimden biri. Çok aşırı yüksek çıktı dalak veya böbrek büyümesi olabilir dedi neyse dün geceden beri doktorun veedıgı antıbıyorıklerı kullanıyorum kusmam git gide arttı gerçekten ilaçlar mı sıkıntı benim mi hastalagım ciddi nefret ettim doktorlardan