Canselheves Kozlar nen neden hi sevmefm emzirneyi sütün almadı faln cok garipsedm vrmı bnm gbi oln yoksa bndemi sorun var
Aysegul93 Canselheves ilk zamanlar bende öyle hissediyordum doğumdan öncede nasıl olacak ya flan derdim ben hemşireyim yani birçok kez gördüm ama tuhaf gelirdi hep. Doğumdan Ikı üç hafta sonra geçti o his
birkuzuannesi Canselheves Çok seviyorum, büyüleyici bir bağ kuruluyor aramızda hele memeye yaklaştığında susması ve beklemesi.🥺🥺 gözyaşım pıııt 🥹❤️
Agaclargibi Ben emzirmeyi çok seviyorum ilk günden beri hemde. Tabiki sık olunca insan yoruluyor bıkıyor ama aranızda harika bir bağ kuruyor sonuçta
Beyzacar1 Ben çok seviyorum☺️ şuan 1 yaşında yanıma gelip tişörtümü tutup aççç diyor 😍 müthiş bir bağ oluyor aranizda çok mucizevii bir olay
Mira__ Canselheves emzirmek kadar güzel birşey var mı ya ? Ben sürekli emziriyorum yemek yerken yatarken ayırmıyorum uyanık olduğu sürece emziriyorum. İstediği kadar emiyor
y_irmakSu Bende bayılıyorum emzirmeye , her emzirmede çiçek açıyorum. Ocakta işe başlıyorum az emzireceğim için dertliyim, umarım biberona alışıp beni bırakmaz 😔
hukukcuanne_06 Yani şöyle diyim ilk günler emzirememişim anlamamışım doymamış sarılık oldu hastanede yattık. O gece doysun diye süt sağdık verdik mama verildi falan. Ama bana o kadar eziyet geldi ki sağarken emzirmeyi denedim ama çocuk almadı bi türlü. Emme reddi var ama emzirme reddi olur mu anne emzirmek istemeyebilir mi falan diye aklıma takıldı ben kötü bi anne miyim emzirmek istemiyorum acaba ondan mı ememiyo dedim kendimce aşırı kötü bi gece geçirdim. Sonra eve geldik biberonla verdim günde bi kez emer gibi olsa da geri kalanında sağılmış süt ve mama verirken bi hafta beni hiç emmedi ama nasıl zoruma gidiyo anne sütü almasını da istiyorum bi yandan. Hem sütü sağıp zaman harcıyoeum hem onu içirirken hayatım tamamen bu şekilde mi geçecek bi yere gidemeyecek miyim diye sinirim bozulmuştu ama çok şükür ki emmeye geri döndü yani abartıp mucizevi bi olay yaa çok harika muhteşem falan diyemem ama yine de iyi hissettiriyo en azından odadan çıkmadan çocuğu gece doyurabiliyorum Allah emzirmek isteyp de emziremeyenlere yardım etsin